Hrvatska pošta

Pratite pošiljku

Blagdanski asortiman u Hrvatskoj pošti

25.11.2015.
Prosinac je mjesec blagdana i darivanja vaših najdražih. Zato je Hrvatska pošta obogatila svoj maloprodajni asortiman robe te je vama, našim dragim korisnicima, i ove godine pripremila blagdansku ponudu proizvoda za darivanje. Ponuda je predstavljena u božićnom letku na četiri stranice, koji ćete dobiti na svoj kućni prag.

U božićnom letku, distribuiranom na adrese 750 tisuća kućanstava, prikazana je blagdanska ponuda igračaka, mobilnih uređaja i tablet-računala, kao i knjiga po posebnim cijenama samo u Hrvatskoj pošti te kućanskih aparata i prigodnih poklona za blagdansko darivanje. Na vama je samo da svratite u najbliži poštanski ured i odaberete darove za vama drage osobe.

Dio asortimana iz božićnog letka bit će u ponudi u odabranim poštanskim uredima, a sva ponuda iz letka može se naručiti pozivom u Kontaktni centar, u poštanskim uredima te u našoj internetskoj trgovini www.epostshop.hr.
Osigurali smo vam i besplatnu dostavu naručenih proizvoda u odabrani poštanski ured ili na kućnu adresu hpekspresom po posebnoj cijeni od 27 kuna.

Omogućili smo i jednokratno plaćanje karticama MasterCard, Visa, Diners i American Express te jednokratno i obročno plaćanje do šest rata bez kamata karticama American Express i Diners.
Božićni letak možete pogledati ovdje.