Hrvatska pošta

Pratite pošiljku

Plaćajte račune u poštanskim uredima i osvojite 5000 kuna!

06.10.2014.
Nagradna igra Hrvatske pošte i Hrvatske poštanske banke
 
Hrvatska pošta je u suradnji s Hrvatskom poštanskom bankom za sve korisnike koji režijske troškove i ostale račune plaćaju u poštanskim uredima pripremila nagradnu igru „Plati pet računa i osvoji 5000 kuna“. Nagradna igra traje do 1. prosinca 2014., a Fond nagrada iznosi ukupno 100.000,00 kuna, odnosno dvadeset puta po 5000 kuna na potrošačkoj Mastercard kartici HPB-a d.d. Dobitnici će se odabrati izvlačenjem kupona, koje će se održati 22. prosinca 2014. u prostoru Hrvatske pošte, Jurišićeva 13, u Zagrebu.
 
Svi korisnici koji tijekom trajanja nagradne igre svoje račune budu plaćali u poštanskim uredima od djelatnika Hrvatske pošte dobit će kupon na koji će za svaku obavljenu uplatu dobiti otisak štambilja. Kada korisnik na svom kuponu sakupi pet štambilja, ostvario je uvjete za sudjelovanje u nagradnoj igri. Pošto popuni jedan kupon, djelatnik će mu pri sljedećem plaćanju računa dati novi kupon. Popunjeni kupon, zajedno s osobnim podatcima korisnika, preuzet će djelatnik poštanskog ureda dok drugi dio kupona ostaje korisniku kao o dokaz o sudjelovanju u nagradnoj igri.
 
Plaćajte svoje račune u poštanskim uredima Hrvatske pošte, zaigrajte nagradnu igru i možda baš vi osvojite 5000 kuna. Pravila nagradne igre korisnici mogu pročitati na internetskim stranicama Hrvatske pošte, www.posta.hr, na kojima će biti objavljena i imena dobitnika u roku od osam dana od izvlačenja.