Hrvatska pošta

Pratite pošiljku

Korisnici odlučili tko je najbolji u pošti!

30.01.2015.
Najbolji u pošti

Istraživanje koje je agencija Ipsos puls provela za Hrvatsku poštu krajem 2014. godine pokazalo je da je gotovo 90% korisnika zadovoljno radom poštonoša i djelatnika u poštanskim uredima.
 
Tim povodom zanimalo nas je i tko su djelatnici koje korisnici smatraju najboljima. Nakon objave u „Jutarnjem listu“ kojom smo pozvali korisnike da kandidiraju svoje omiljene djelatnike, objavili smo 12 najboljih pisama, a koja doista pokazuju odnos korisnika spram poštanskih djelatnika s kojima su gotovo svakodnevno u kontaktu.
 
Pobjednike ove akcije među finalistima odabrali su također korisnici, a uz pomoć kupona kojih je pristiglo 426.
 
Najbolji djelatnici u poštanskim uredima, prema izboru korisnika, jesu:
Stjepan Tolj (126 kupona),
Zlatko Antolović (22 kupona) i
Goran Maltar (20 kupona).
 
Najboljim poštonošama proglašeni su:
Željko Belin (92 kupona),
Ivan Valentić (73 kupona) i
Tihomir Marinović (45 kupona).

Dobitnici 500 kn na HPB-ovoj potrošačkoj kartici autori su pisama kojima su navedeni djelatnici nominirani: Marijana Matić Hajdinjak, Diana Stipeljković, Djuro Arbutina, Violeta Kuštro, Ivanka Rožić  i Greta Šimunović.
 
Svaki je autor na svoj način predstavio svoga kandidata, a zajedničke osobine koje se mogu iščitati iz svih pisama jesu da je riječ o vrlo vrijednim radnicima koji vole svoj posao te imaju ono najvažnije – dobar odnos prema korisniku, uvijek su voljni pomoći, a sve uz neizostavan osmijeh na licu.
 
Čestitamo najboljima u pošti i autorima pisama!
 
Korisnici odlučili tko je najbolji u pošti! (pdf)