Digitalne usluge

Digitalno doba nije budućnost, nego sadašnjost! Hrvatska pošta kao društveno odgovorna tvrtka posvećena razvoju ne samo svojeg poslovanja nego i svojih radnika itekako je svjesna da opstanak na tržištu nije moguć bez razvoja digitalnih usluga.

Diversifikacija poslovanja i usluga postaje nezaobilazan trend kada je riječ o tržištu na kojem posluju davatelji poštanskih usluga.

Poslovanje svih pošta u svijetu obilježeno je ubrzanim smanjenjem količina pismovnih pošiljaka. To je trend koji traje već niz godina zbog čega je neizbježno prilagođavanje poslovanja novonastalim okolnostima. S obzirom na nagli razvitak digitalnih tehnologija, tehnološki iskorak u digitalni svijet poslovanja poštama se nameće kao logičan potez. Tako i za Hrvatsku poštu digitalizacija usluga i poslovnih procesa sve više postaje filozofija razvoja, koja se ostvaruje u više projekata. Ti su projekti početak realizacije novog razdoblja u poslovanju Hrvatske pošte.  
  • Mips
  • Hrvatska pošta ulaže u znanje te ga prepoznaje kao osnovu za razvoj temeljnog poslovanja tvrtke. Razvojem znanja postiže se izvrsnost, razvojem temeljnog poslovanja unaprjeđenje kvalitete, a razvojem novih digitalnih usluga ulazak na nova tržišta.  
  • Digitalna rješenja i inovacije
  • Digitalno doba postalo je naša sadašnjost. Poslovna rješenja i usluge prilagođene potrebama vremena i zahtjevima korisnika (p)ostaju zalog opstanka na tržištu.