DOSTAVLJAČ/DOSTAVLJAČICA U EKSPRES DOSTAVI

Za posao poštara za ekspres-dostavu uistinu se ne može reći da je monoton. Brzina, točnost i okretnost u radu kvalitete su bez kojih se ekspresna dostava teško može zamisliti, a još teže svakodnevno obavljati.

 

Nenad Car dostavlja Paket24 pošiljke po slavonskobrodskim i novogradiškim selima, a dnevno kombijem prevali dvjestotinjak kilometara. Odgovornost prema poslu je na prvom mjestu, a jednako je važna i radna atmosfera te međusobna suradnje i sloga cijelog tima. Na jednom su mjestu kolege različitih životnih doba i iskustava, ali se uvijek i o svemu uspijevaju dogovoriti. Mlađim kolegama Nenad će uvijek pomoći i rado im dati savjet kako najbolje obaviti posao.
 
Filip Blažević dostavljač je ekspresne dostave za korisnike koji žive na vinkovačkom i vukovarskom području. Posebno mu odgovara dinamika posla koji radi, a još ljepšim ga čine iskusni i manje iskusni kolege koji se međusobno nadopunjuju, jedni drugima u svemu pomažu i surađuju. Savjet koji Filip rado dijeli s novim kolegama glasi: "Dobro naučite i primjenjute pravila, informirajte se o svemu i budite točni i odgovorni. Tako ćete biti opušteni pa ćete s ljudima moći ljubazno porazgovarati, znati ih uputiti i odgovoriti na sva njihova pitanja".
  
  • POŠTAR/POŠTARICA
  • Posao poštara za opću dostavu iznimno je dinamičan jer su poštari u svakodnevnom izravnom kontaktu s mnogim korisnicima. Zato će svatko tko voli biti u pokretu i stalnu promjenu zasigurno voljeti posao poštara, baš kao i naše kolegice i kolege.
  • DOSTAVLJAČ/DOSTAVLJAČICA U EKSPRES DOSTAVI
  • Za posao poštara za ekspres-dostavu uistinu se ne može reći da je monoton. Brzina, točnost i okretnost u radu kvalitete su bez kojih se ekspresna dostava teško može zamisliti, a još teže svakodnevno obavljati.  
  • OPERATER/OPERATERKA U POŠTANSKOM UREDU
  • Posao operatera na šalteru, baš kao i posao poštara uključuje svakodnevni kontakt s brojnim korisnicima usluga. Kako bi se korisnicima pružila što kvalitetnija usluga, od operatera na šalteru traži se da bude i vrstan timski igrač.