DOSTAVLJAČ

Za posao poštara za ekspres-dostavu uistinu se ne može reći da je monoton. Brzina, točnost i okretnost u radu kvalitete su bez kojih se ekspresna dostava teško može zamisliti, a još teže svakodnevno obavljati.

 

Mario Ćaleta radi na dostavi Paket24 pošiljaka od samih početaka. Pravila i uigranost u profesionalnom timskom sportu itekako mu služe u obavljanju posla dostave pošiljaka. U slobodno vrijeme trener je ženskog vaterpolskog kluba u Šibeniku, ali i izbornik hrvatske ženske vaterpolske reprezentacije. Uspješno usklađuje profesionalne i sportske obveze, a posao poštara mu odgovara jer je stalno u pokretu, a usto i voli komunicirati s ljudima. Jedno vrijeme bio je i mentor i trener novim radnicima, te ih je upoznavao s poslom na terenu. Njegovo geslo na poslu i u sportu glasi: timski duh, pozitivan stav, suradnja, zalaganje i izvrsnost.
 
 
  
  • POŠTAR
  • Posao poštara za opću dostavu iznimno je dinamičan jer su poštari u svakodnevnom izravnom kontaktu s mnogim korisnicima. Zato će svatko tko voli biti u pokretu i stalnu promjenu zasigurno voljeti posao poštara, baš kao i naše kolegice i kolege.
  • DOSTAVLJAČ
  • Za posao poštara za ekspres-dostavu uistinu se ne može reći da je monoton. Brzina, točnost i okretnost u radu kvalitete su bez kojih se ekspresna dostava teško može zamisliti, a još teže svakodnevno obavljati.  
  • OPERATER/OPERATERKA
  • Posao operatera na šalteru, baš kao i posao poštara uključuje svakodnevni kontakt s brojnim korisnicima usluga. Kako bi se korisnicima pružila što kvalitetnija usluga, od operatera na šalteru traži se da bude i vrstan timski igrač.