Što je evotv?

 Evotv je digitalna televizija Hrvatske pošte koja vam omogućuje gledanje brojnih najpoznatijiih TV programa po pristupačnim cijenama.

Gdje mogu kupiti evotv?
Evotv možete ugovoriti na internetskim stranicama evotv-a, u svim poštanskim uredima, kod svog poštara i pozivom na besplatni broj: 0800 0707.
Što je sve potrebno za instalaciju evotv-a?
 Za instalaciju usluge evotv potrebno je osigurati vanjsku antenu i televizor.
Što mogu napraviti ako ne znam instalirati prijamnik?
 Za sve tehničke teškoće na raspolaganju vam je naša tehnička podrška na besplatnom broju: 0800 0707.
Mogu li prenositi korisnički uređaj na različite lokacije u Hrvatskoj i priključivati ga na različite televizore ako je to područje pokriveno signalom?
Da, korisnički uređaj može se prenositi na različite lokacije u Hrvatskoj i priključivati na različite televizore ako je to područje pokriveno signalom.
Koji dokumenti trebaju za sklapanje usluge evotv?

Ako ste fizička osoba, treba vam osobna iskaznica ili putovnica i vaš OIB. Ako ste pravna osoba, trebate imati žig, OIB i rješenje od trgovačkog suda. Obrtnici trebaju imati obrtnicu.

Moram li uz uslugu evotv plaćati i naknadu HRT-u?
Naknada koja se plaća HRT-u ne ovisi o evotv-u. Ona je propisana Zakonom kao naknada za posjedovanje televizijskog prijamnika. Svatko tko posjeduje televizijski i/ili radijski uređaj obvezan je plaćati ovu naknadu.
Kako spojiti prijamnik za evotv?
 Spajanje korisničkog uređaja obavlja se pomoću HDMI ili SCART kabela. Uz to je potrebno spojiti antenski kabel s korisničkim uređajem umjesto s TV prijamnikom.
NAPOMENA: S korisničkim uređajem nisu isporučeni kabeli za spajanje uređaja s televizorom (HDMI, SCART, RCA, Mini AV 3RCA). ​
*Korisnici koji uzimaju uslugu uz najam mogu odabrati između SCART kabela i HDMI kabela s uređajem.
Što je CA modul?

 Evotv CA modul je kartica koja omogućuje prijam programa u ponudi evotv-a. Uz CA modul ne treba dodatni prijamnik ni dodatni daljinski upravljač. Modul se samo umetne u televizor i evotv je spreman za gledanje.
 

Kako mogu saznati podržava li moj televizor evotv karticu (CA modul)?
 Vaš televizor mora imati ugrađen DVB-T2 prijamnik te imati utor s oznakom CI+ (v 1.3).