hpekspres

hpekspres je pravi izbor za brzu, sigurnu i pouzdanu dostavu paketa diljem Hrvatske. O njegovoj popularnosti dovoljno svjedoči podatak da danas u Hrvatskoj svaki drugi paket uručuje Hrvatska pošta, odnosno hpekspresom se dostavlja više od 80% svih paketa u Republici Hrvatskoj.

S voljom i na vrijeme

hpekspres je kurirska usluga brze dostave koju Hrvatska pošta nudi na cijelom teritoriju Republike Hrvatske. Osobitu ekspanziju ova usluga bilježi s naglim razvojem internetske trgovine, posebice unatrag nekoliko godina. Tako se broj paketa dostavljenih hpekspresom u prvoj polovini 2018. povećao za čak 30%. Brojne mogućnosti preuzimanja i uručenja paketa koje hpekspres nudi svojim korisnicama, bilo privatnim bilo poslovnim, uz pouzdanu, točnu i sigurnu dostavu, razlog su zašto je hpekspres najpopularnija paketna dostava u Hrvatskoj.
 

  • Hrvatska pošta
  • Hrvatska pošta je lider u pružanju poštanskih usluga Republici Hrvatskoj. Svojom mrežom s 1016 poštanskih ureda diljem zemlje korisnicima je ujedno i najdostupniji pružatelj brojnih drugih usluga. Nastavljajući razvijati temeljno poslovanje, Hrvatska pošta danas okreće se sve više razvitku segmenta digitalnih usluga.
  • hpekspres
  • hpekspres je pravi izbor za brzu, sigurnu i pouzdanu dostavu paketa diljem Hrvatske. O njegovoj popularnosti dovoljno svjedoči podatak da danas u Hrvatskoj svaki drugi paket uručuje Hrvatska pošta, odnosno hpekspresom se dostavlja više od 80% svih paketa u Republici Hrvatskoj.