Aktualne informacije

Evotv signalom pokriva cijelu obalu
4.07.2017.

Evotv signalom pokriva cijelu obalu

U rad pušteno šest novih odašiljača
 
Zagreb, 4. srpnja 2017. – Pokrivenost Jadrana evotv signalom još je veća i svi korisnici sada mogu nesmetano koristiti uslugu u Zagori, na obali, otocima i plovilima! U rad je pušteno šest novih odašiljača (Promina, Krk-Kras, Rota, Pag, Ćelevac i Biokovo) te je postignuta gotovo potpuna pokrivenost signalom.

Jači signal obuhvaća područje šest županija: Ličko-senjsku, Primorsko-goransku, Zadarsku, Šibensko-kninsku, Splitsko-dalmatinsku i Dubrovačko-neretvansku. Veća pokrivenost zanimljiva je ne samo korisnicima s tih područja, već i korisnicima u drugim krajevima Hrvatske jer je evotv jedina potpuno prenosiva TV usluga u Hrvatskoj. Postojeći korisnici svoj evotv uređaj mogu ponijeti na godišnji odmor i na ljetovanju pratiti omiljene programe, a za nove korisnike evotv je pripremio ljetnu ponudu bez ugovorne obveze.
Puštanje u rad odašiljača odvija se u fazama:
  • Tijekom rujna 2011. u rad je pušteno 12 odašiljača (Belje, Borinci, Košarevac, Ivanščica, Sljeme, Učka, Stipanov Grič, Šibenik Martinska, Ugljan, Labinštica, Vidova Gora – Brač, Srđ);
  • U prosincu 2015. (pokrenuto je dodatnih pet odašiljača (Papuk, Virovitica, Kalnik, Moslavačka Gora, HRT Dom);
  • U lipnju 2017. u rad je pušteno šest novih odašiljača (Promina, Krk-Kras, Rota, Pag, Ćelevac i Biokovo);
Ukupno će 25 odašiljača diljem Republike Hrvatske osigurati TV zabavu dostupnu svima.

Ulaganje u infrastrukturu te razvoj digitalnih usluga u skladu su s novom strategijom Pošta2022. Pružanjem bolje usluge Hrvatska pošta građanima Republike Hrvatske može biti još više na usluzi.