Locodels dostavlja asortiman Sancta Domenice isti dan

18.3.2021.
Locodels i Sancta Domenica sklopili su suradnju kojom je kupcima u gradu Zagrebu, Svetoj Nedelji, Samoboru, Zaprešiću i Velikoj Gorici omogućena istodnevna dostava svih proizvoda. Istodnevnom dostavom obuhvaćen je cjelokupni asortiman Sancta Domenice, a proizvodi naručeni do 14 sati bit će dostavljeni isti dan. Opciju dostave istog dana u skoroj budućnosti mogu očekivati i kupci iz ostalih većih gradova u Hrvatskoj.

U floti Locodelsa više je od 100 vozača u Zagrebu, Samoboru, Svetoj Nedelji, Velikoj Gorici, Zaprešiću i Sesvetama koji svaki dan mogu isporučiti više stotina malih i srednjih paketa. Platforma se temelji na crowdsourcing poslovnom modelu i ponuda se vrlo brzo može prilagoditi potražnji.
Hrvatska pošta je akvizicijom Locodelsa u listopadu 2019. ušla na tržište alternativnih modela dostave i od tada širi broj partnera koji nude dostavu svojeg asortimana isti dan.

Dostave Locodelsom nisu raspoređene tradicionalno između 7 i 17 sati radnim danima, nego je dio dostava predviđen i u ranim večernjim satima, ovisno o potrebama korisnika. Direktna dostava od trgovine do adrese primatelja (end to end delivery) smatra se ekskluzivnijom opcijom dostave, pogotovo ako se isporučuje u istom danu, a Locodels nudi opcije koje su sve traženije među kupcima.