Nagrade onima koji naše društvo čine boljim

5.2.2018.

Hrvatska pošta partner na 13. dodjeli nagrada „Ponos Hrvatske“

Herojima koji su svojom hrabrošću, humanošću, poštenjem i dobrotom obilježili 2017. godinu, u petak, 2. veljače 2018. godine, svečano su uručene nagrade „Ponos Hrvatske“ koje je 2005. godine utemeljio dnevni list 24sata, a koje od 2008. dodjeljuje Udruga Ponos Hrvatske (24sata i HRT). Nagrada se uručuje najhrabrijim i najplemenitijim građanima koji su svojim djelima i dobrim namjerama stvarali pozitivno ozračje na lokalnoj i široj razini te pokazali kako je ljudskost jedina trajna vrijednost.

Među partnerima Ponosa Hrvatske je i Hrvatska pošta koju je na 13. svečanoj dodjeli predstavljao Hrvoje Parlov, član Uprave naše tvrtke koji je tom prilikom uručio nagradu glavnim ovogodišnjim dobitnicima, Hrvatskoj vojsci zbog iznimna doprinosa u obrani zemlje od požara i poplava. Nagradu je uime svih hrabrih vojnika, dočasnika i časnika preuzeo general zbora Mirko Šundov, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske.

„Svi dobitnici nagrade hrabri su i izuzetni članovi našeg društva. Njihova djela govore sve o njima i jedino što im mogu poručiti jest da mi je čast biti ovdje večeras i osobno im čestitati. Doista sam ponosan na naše sugrađane“, izjavio je Parlov te naglasio kako upravo kroz primjere ovakvih pojedinaca, koji su pokazali koliko su veliki, sudjelujemo u ispravnoj motivaciji našeg društva.

„Hrvatska pošta je društveno odgovorna tvrtka koja zapošljava gotovo 10.000 djelatnika te je na usluzi svim građanima Republike Hrvatske. Drago nam je što nas je organizator prepoznao kao poželjnog partnera.“