Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!

Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!

Hrvatska pošta i ove godine, od 28. veljače do 30. ožujka, organizira izbor najljepšeg izdanja poštanskih maraka Republike Hrvatske. Izbor se provodi već 22. godinu zaredom, a ovaj se put  bira najljepša poštanska marka tiskana 2018. godine. Glasati za njima najljepšu prošlogodišnju marku svi zainteresirani mogu poštom ili na našim internetskim stranicama. Oni sretniji među njima – koji glasaju poštom popunjavanjem i slanjem glasačkih listića koji se nalaze u poštanskim uredima i na našoj mrežnoj stranici – mogu osvojiti i neku od zanimljivih filatelističkih nagrada. Zato sve potencijalne glasače upućujemo da na našoj stranici pogledaju objavljena Pravila nagradne igre „Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji! i tako saznaju sve pojedinosti o nagradnoj igri. Dobitnici nagrada bit će objavljeni 11. travnja 2019. na našim stranicama. 
Pozivamo vas da se i vi uključite u izbor najljepše poštanske marke Republike Hrvatske iz 2018. i tako osvojite nagradu. Sretno!
Sve poštanske marke izdane 2018. godine mogu se pogledati u tiskanom izdanju prigodnog prospekta u poštanskim uredima ili na našoj internetskoj stranici.

Pravila nagradne igre (pdf) 
Glasački listić