Nova internetska stranica Hrvatske pošte

6.10.2017.

Prilagodili smo naše stranice vašim potrebama

Kako bi vam pružila lakše, brže i ugodnije iskustvo korištenja i pretraživanja, Hrvatska pošta redizajnirala je korisničke i korporativne internetske stranice.

Sada imate puno brži pristup najvažnijim uslugama Hrvatske pošte (pisma i paketi, financijske usluge i naše digitalne usluge: evotv, ePošta i Žuti klik). Modernizirali smo i mrežni servis praćenja pošiljaka (track&trace), te je pretraživač sada jedinstven za pošiljke u unutarnjem i međunarodnom prometu.

Najviše su vas zanimali pretraživači poštanskih ureda i mjesta te kalkulator cijena (usluga), zato su oni sada dostupni već u prvom kliku na stranicu. Noviteti pretraživača poštanskih ureda jesu automatski prikaz popisa poštanskih ureda u vašoj blizini te prikaz radnog vremena određenog poštanskog ureda po danima. Prilagodili smo i rubriku najčešćih pitanja po kojoj se sada može pretraživati.

S obzirom na to da većina korisnika danas internetu pristupa korištenjem mobilnih uređaja, pri kreiranju novih stranica upotrijebljen je „mobile first“ pristup.