Operater/ka

Posao operatera na šalteru, baš kao i posao poštara uključuje svakodnevni kontakt s brojnim korisnicima usluga. Kako bi se korisnicima pružila što kvalitetnija usluga, od operatera na šalteru traži se da ujedno budu i vrsni timski igrači.

Klaudija Paleka operaterka je u poštanskom uredu u Zadar i u Pošti radi niz godina. Najveći joj je izazov bio početak prodaje polica životnog osiguranja, jer joj je to tada bilo nešto sasvim novo. Njezin životni  moto  glasi:  Ja  to  mogu,  hoću  i  želim.  Za  sebe kaže da je vedra, odlučna i pozitivna osoba, a u drugima najviše cijeni strpljenje. Sviđa joj se posao u Pošti jer voli biti u kontaktu s ljudima i raditi u timu.
 
 
 
Helena Tičinović voditeljica je grupe poštanskih ureda. Iako u Pošti radi godinama, posao joj nije postao monoton. Izazov joj je svaki radni dan, kao i rad s korisnicima, a uz mnoštvo ljudi i u najvećoj gužvi nađe se kakav povod za smijeh i šalu. Budući da je vedra, optimistična i društvena osoba, njezina omiljena izreka je da treba iskoristiti dan. Svoj posao ne bi mijenjala ni za što na svijetu i tvrdi kako je lako obaviti i najteži posao ako mu se pristupa odgovorno i ako je u timu dobra atmosfera. 

  • Poštar
  • Posao poštara za opću dostavu iznimno je dinamičan jer su poštari u svakodnevnom izravnom kontaktu s mnogim korisnicima. Zato će svatko tko voli biti u pokretu i stalnu promjenu zasigurno voljeti posao poštara, baš kao i naše kolege.  
  • Dostavljač
  • Za posao poštara za ekspres-dostavu uistinu se ne može reći da je monoton. Brzina, točnost i okretnost u radu kvalitete su bez kojih se ekspresna dostava teško može zamisliti, a još teže svakodnevno obavljati.  
  • Operater/ka
  • Posao operatera na šalteru, baš kao i posao poštara uključuje svakodnevni kontakt s brojnim korisnicima usluga. Kako bi se korisnicima pružila što kvalitetnija usluga, od operatera na šalteru traži se da ujedno budu i vrsni timski igrači.