OPERATER/OPERATERKA U POŠTANSKOM UREDU

Posao operatera na šalteru, baš kao i posao poštara uključuje svakodnevni kontakt s brojnim korisnicima usluga. Kako bi se korisnicima pružila što kvalitetnija usluga, od operatera na šalteru traži se da bude i vrstan timski igrač.

Jelena Lončar, operaterka iz Osijeka, najviše voli svoj posao jer svaki dan donosi novi izazov. U Hrvatskoj pošti zaposlena je od 2006. godine, a radi u smjenama i veli da ljude treba saslušati, razumjeti i pomoći im riješiti njihov problem. Kaže kako je ključno da se na poslu svi mogu osloniti jedni na druge bez obzira na situacije. Radeći, promijenila je nekoliko poštanskih ureda i time stjecala dodatno iskustvo, a upravo zahvaljujući ovim promjenama, upoznala je mnoge ljude i puno naučila o odnosu s kolegama i korisnicima naših usluga.
 
Tomislav Barišić iz Solina radi u Hrvatskoj pošti pune 22 godine. Karijeru je počeo na radnom mjestu operatera na šalteru i do sada je prošao sve segmente poslovanja radeći i kao poštar, a danas je voditelj Grupe poštanskih ureda Solin. I nakon više od dva desetljeća u Hrvatskoj Pošti voli svoj posao i svaki dan ide raditi s užitkom. Voli komunikaciju i rad s ljudima i zato mu bilo koji posao u Pošti odgovara.
 

  • POŠTAR/POŠTARICA
  • Posao poštara za opću dostavu iznimno je dinamičan jer su poštari u svakodnevnom izravnom kontaktu s mnogim korisnicima. Zato će svatko tko voli biti u pokretu i stalnu promjenu zasigurno voljeti posao poštara, baš kao i naše kolegice i kolege.
  • DOSTAVLJAČ/DOSTAVLJAČICA U EKSPRES DOSTAVI
  • Za posao poštara za ekspres-dostavu uistinu se ne može reći da je monoton. Brzina, točnost i okretnost u radu kvalitete su bez kojih se ekspresna dostava teško može zamisliti, a još teže svakodnevno obavljati.  
  • OPERATER/OPERATERKA U POŠTANSKOM UREDU
  • Posao operatera na šalteru, baš kao i posao poštara uključuje svakodnevni kontakt s brojnim korisnicima usluga. Kako bi se korisnicima pružila što kvalitetnija usluga, od operatera na šalteru traži se da bude i vrstan timski igrač.