Paket24

Paket24 je jedina usluga koja ravnomjerno pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske i jamči uručenje pošiljaka idući dan u više od 200 mjesta. Pošiljke se preuzimaju na adresi korisnika i jamči se njihovo uručenje u dogovorenom roku.

Povezujemo vas

Uz tradicionalne poštanske usluge korisnicima je na raspolaganju i Paket24, usluga brze paketne dostave koja je partner najznačajnih globalnih i domaćih tvrtki. Od početka rujna 2022. Hrvatska pošta osigurala je najbržu dostavu i za krajnji jug Hrvatske. To znači da pošiljke iz najvećih svjetskih i domaćih e-trgovina stižu u gradove poput Dubrovnika, Cavtata i Ploča jednako brzo kao, npr. u Zagreb, Split, Osijek ili Rijeku. Osim isporuke na adresu ili u poštanski ured, korisnici svoje Paket24 pošiljke mogu primati i slati putem paketomata, novoga dostavnoga kanala Hrvatske pošte. 

 

  • Paketomati
  • Dostavni kanal dostupan 24 sata dnevno 7 dana u tjednu.
  • Paket24
  • Paket24 je jedina usluga koja ravnomjerno pokriva cijeli teritorij Republike Hrvatske i jamči uručenje pošiljaka idući dan u više od 200 mjesta. Pošiljke se preuzimaju na adresi korisnika i jamči se njihovo uručenje u dogovorenom roku.