Pitney Bowes proglasio dobitnike nagrada Brilliance Awards 2018. na Godišnjem inovacijskom samitu

16.5.2018.

Proglašeni dobitnici nagrada za inovativnost i vodstvo u poslovnoj izvrsnosti, vodećoj razini usklađenosti u sektoru, komunikacijama više vrijednosti i interakciji s korisnicima putem svih kanala

STAMFORD, Conn., 15.05.2018. --- Pitney Bowes Inc. (NYSE:PBI), globalna tehnološka kompanija koja isporučuje inovativne proizvode i rješenja za pokretanje trgovine, danas je proglasila dobitnike nagrada Brilliance Awards 2018., a to su: Hrvatska pošta, , Fiserv, Merck, Renkim i Broadridge.

Godišnjim se nagradama odaje priznanje vodećim tiskarskim i poštanskim organizacijama za inovativnost u vodstvu u usmjeravanju radnih tokova, reagiranju na tržišne promjene, povećavanju konkurentnosti i objedinjavanju fizičkih i digitalnih tehnologija radi optimiziranja vrijednosti komunikacija s korisnicima. Nagrade Brilliance Awards dodjeljuju se u četiri kategorije: Poslovna izvrsnosti, Vodeća razina usklađenosti u sektoru, Komunikacije više vrijednosti i Interakcije s korisnicima putem svih kanala. Svaki je dobitnik danas službeno proglašen tijekom Pitney Bowes inovacijskog samita 2018. u Globalnom tehnološkom centru kompanije u Danburyju, Connecticut.
„Veliko nam je zadovoljstvo uručiti ovim izvrsnim tvrtkama Brilliance Awards nagradu za korištenje najnovije tehnologije za transformaciju i optimizaciju tiskarskih i poštanskih poslova“, istaknuo je Grant Miller, predsjednik društva Pitney Bowes Document Messaging Technologies. „Od preciznog sortiranja milijuna poštanskih pošiljaka svakoga dana do usvajanja novih inkjet tiskarskih tehnologija koje tiskaju na čitavom nizu medija, digitalnog upravljanja vraćenom poštom uz poštivanje strogih propisa o usklađenosti, izrade poštanskih materijala u punoj boji po nižoj cijeni te revolucioniranja komunikacija s vlasnicima i regulatornim tijelima putem digitalnih kanala, ovogodišnji dobitnici objedinjuju fizičke i digitalne tehnologije radi optimiziranja komunikacija. Njihova je vizija ostvarivanje veće učinkovitosti i produktivnosti uz kvalitetniji doživljaj za sve svoje dionike“.
Dobitnici nagrada Brilliance Awards 2018.
Poslovna izvrsnost: Hrvatska pošta, Zagreb, Hrvatska
Hrvatska pošta nedavno je otvorila svoje nove, najmodernije centre za sortiranje poštanskih pošiljaka i paketa u Zagrebu i Splitu, čime se prometnula u vrhunsko sortirno središte za domaće i inozemne pružatelje poštanskih usluga. Glavni centar u Zagrebu koristi  Vantage™ Sorter kompanije Pitney Bowes s Business Logic Processing (BLP) softverom te VariSort™ Mixed Mail Sorter za obradu „flats“ pošiljaka i malih paketa zapanjujućom brzinom i preciznošću. Ti novi sustavi, koji koriste najnoviju tehnologiju optičkog prepoznavanja znakova (OCR) za brže očitavanje na temelju formata i znakova Hrvatske pošte, omogućuju iznimnu preciznost te integritet i sigurnost dokumenata i to brzinom od 230.000 poštanskih pošiljaka na sat.
„Tražili smo najkvalitetnije dostupno rješenje za poslove sortiranja za zamjenu postojećih sustava koje više nismo mogli koristiti i održavati uz dostatnu razinu sigurnosti“, istaknuo je predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo.  „Naši su novi sortirni sustavi brži i pouzdaniji pa tako doprinose poštivanju rokova dostave čak i tijekom razdoblja najvećeg opterećenja od 2,5 milijuna poštanskih pošiljaka na dan.  Ta će nam nova tehnologija omogućiti da budemo učinkovitiji, uz istovremeno osiguravanje integriteta i zaštite dokumenata.  Pitney Bowes posjeduje bogato iskustvo i znanje na području općeg poštanskog poslovanja, kao i svih aspekata sortiranja poštanskih pošiljaka, što nam se pokazalo iznimno vrijednim“.