Preseljenje poštanskog ureda u Karlovcu

1.10.2018.

 Hrvatska pošta – građanima na usluzi

Karlovac, 1. listopada 2018. – Danas, 1. listopada Poštanski ured 47103 Karlovac počinje s radom na novoj adresi u centru grada. Poštanski ured 47103 Karlovac, koji se nalazio na Trgu svetog Franje Ksaverskog 2 u Karlovcu, preseljen je u prizemlje Trgovačkog centra „Karlovčanka“ na Trgu Milana Šufflaya 1, Karlovac. Novouređeni poštanski ured doprinijet će boljoj kvaliteti usluge te boljoj pristupačnosti stanovnicima grada Karlovca. Nova je lokacija lako dostupna korisnicima te ima velik broj parkirnih mjesta.
U novouređenom poštanskom uredu nalazi se jedan univerzalni šalter, a pristup poštanskom uredu prilagođen je osobama s invaliditetom. U Poštanskom uredu 47103 Karlovac pružat će se širok spektar usluga: od poštanskih i maloprodajnih do bankarskih i osiguravateljskih. Takav je ured mjesto koje građanima u strogom centru grada nudi rješenje za svakodnevne usluge.
Radno vrijeme Poštanskog ureda 47103 Karlovac je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 19:00 sati te subotom od 8:00 do 12:30.
Razvojna strategija Pošta2022. pridaje veliku važnost razvoju temeljnog poslovanja te je Hrvatska pošta ove godine pokrenula velik investicijski ciklus. Ulaganje u temeljno poslovanje snažno će pomoći Hrvatskoj pošti u ostvarenju misije – biti građanima na usluzi.