Senka Klarić, upraviteljica Zaklade „Vaša pošta“, gostovala je u emisiji Hrvatske radiotelevizije „Kod nas doma“.

1.6.2022.
 Senka Klarić, upraviteljica Zaklade „Vaša pošta“, zajedno s bivšim štićenikom Zaklade Jasminom Horvatom gostovala je 30. svibnja, na Dan državnosti, u emisiji Hrvatske radiotelevizije „Kod nas doma“. U razgovoru s voditeljicom objasnila je važnost društveno odgovornog poslovanja Hrvatske pošte radom Zaklade „Vaša pošta“, ali i predstavila nove projekte koje je Zaklada pokrenula.


Zaklada „Vaša pošta“ već 12 godinu zaredom pomaže mladima da nakon što napuste Dječje domove dobiju konkretnu pomoć za početak samostalnog života. Gotovo 500 djece već je zbrinuto policama životnog osiguranja koje se ugovaraju za svako dijete u istom iznosu (6000 eura u kunskoj protuvrijednosti), a isplaćuju se štićenicima nakon izlaska iz dječjeg doma, u rentnim obrocima, u iduće dvije godine.


Glavni je cilj Zaklade pomoći mladima u prvim danima samostalnosti i omogućiti im lakši početak odraslog života. To je priča i Jasmina Horvata, bivšeg štićenika, koji je uz pomoć Zaklade „Vaša pošta“ i Croatia osiguranja, stasao u perspektivnoga obiteljskog čovjeka. Jasmin više nije samo bivši štićenik Zaklade, nego i naš kolega koji svoju karijeru uspješno gradi u Hrvatskoj pošti.