U Makarskoj otvoren novi poštanski ured

9.7.2021.
Širok spektar usluga u trgovačkom centru Spot Mall
 
ZAGREB, 9. srpnja 2021. – U Makarskoj je u petak, 9. srpnja u sklopu trgovačkog centra Spot Mall otvoren poštanski ured 21328 Makarska. Novi poštanski ured posluje u Ulici Europske zajednice 1, a korisnicima su na jednoj lokaciji dostupne poštanske, bankarske, osiguravateljske, telekomunikacijske i maloprodajne usluge.

U sklopu projekta Banka u Pošti, u novom makarskom poštanskom uredu, ali i u svim ostalim poštanskim uredima u Hrvatskoj, privatnim i poslovnim korisnicima dostupne su i bankarske usluge Hrvatske poštanske banke. Privatne tvrtke, mali i srednji poduzetnici od kraja prošle godine u poštanskim uredima mogu otvoriti poslovni račun HPB-a, obavljati nacionalni platni promet u kunama, ugovoriti internetsko i mobilno bankarstvo, depozit, karticu i ostale bankarske proizvode i usluge. Ovim projektom tisuće malih i srednjih poduzetnika dobili su opciju poslovnog bankarstva u susjedstvu.

Razvojna Strategija Pošta2022. pridaje veliku važnost razvoju temeljnog poslovanja i dostupnosti usluga u mreži od 1016 poštanskih ureda, koji se nalaze u više od 800 hrvatskih naselja. Novi poštanski ured u Ulici Europske zajednice 1 dio je šire strategije Hrvatske pošte kojom se poštanski uredi s raznovrsnom ponudom usluga pozicioniraju na pristupačnim lokacijama kako bi korisnicima diljem Hrvatske omogućili da što više usluga obave u svojem susjedstvu.

Poštanski ured 21328 Makarska radi od ponedjeljka do subote, od 9:00 do 20:00 sati.