English


10% popusta na narudžbu za prikupljanje hpekspres-pošiljaka poslanu web-aplikacijom

Hrvatska pošta omogućila je svojim korisnicima naručivanje usluge hpekspresa korištenjem internetske aplikacije u kojoj korisnici mogu unijeti detaljnije informacije o pošiljatelju, primatelju i paketu koji žele poslati te tako dobiti popust od 10%*.
Pravo na popust od 10%* imaju sve fizičke i pravne osobe koje upotrebljavaju internetsku aplikaciju, a uslugu plaćaju gotovinom.
Kampanja traje do 15. studenog 2015. te pozivamo sve korisnike na ovaj efikasniji i lakši način predaje narudžbe za uslugu hpekspres.
Posjetite www.hpekspres.hr ili direktnim linkom na https://hpekspres.posta.hr/public/add naručite uslugu online te ostvarite 10% popusta* na odabranu uslugu.
*Napomena: Vrijedi za gotovinsko plaćanje, kada uslugu plaća pošiljatelj, te za hpekspres u unutarnjem prometu.

Najbrža međunarodna dostava još povoljnija

Hrvatska pošta je od 1. prosinca ponudila korisnicima još povoljniju uslugu slanja međunarodnih hpekspres-pošiljaka u sto zemalja Europe i svijeta – najbržeg načina slanja pošiljaka u međunarodnom poštanskom prometu.

Online narudžba hpekspres-usluge

Hrvatska pošta omogućila je svim svojim korisnicima još jednostavnije slanje pošiljaka. Od sada internetom, na adresi: www.hpekspres.hr, možete naručiti hpekspres-uslugu.

Fizičkim osobama od sada je dostupna jednostavna forma za pojedinačno predavanje pošiljaka i naručivanje prikupa. Sve što morate učiniti jest popuniti formular, u koji treba unijeti podatke o pošiljatelju i primatelju pošiljke. Navedite kada želite da se vaša pošiljka preuzme s vaše adrese te želite li da se pošiljka uruči osobno primatelju ili je riječ o otkupnoj pošiljci, glomaznom paketu, izdvojenom paketu ili uručenju subotom. Također možete odabrati želite li dostavu pošiljke u poštanski ured ili na adresu primatelja te hoćete li uslugu platiti vi ili primatelj pošiljke.
Iskoristite mogućnost online narudžbe hpekspres-usluge i od sada svoju pošiljku pošaljite još brže i jednostavnije.

Nova organizacija prijevoza paketnih pošiljaka na dubrovačkom području

Hrvatska pošta uvela je novu organizaciju prijevoza paketnih pošiljaka koje se šalju prema području Dubrovnika i iz tog područja. Naime, sve takve pošiljke prelaze granični prijelaz Neum i podliježu carinskom i sigurnosnom nadzoru prema carinskim propisima Europske unije, a sve pošiljke vrijednosti do 10.000 € moraju biti popraćene obrascem T2L. Obrazac T2L i popis naselja za koja pošiljke moraju biti popraćene tim obrascem dostupni su na stranici hpekspresa: www.hpekspres.hr.

www.hpekspres.hr

Hrvatska pošta vam od danas predstavlja još brži put do najbrže dostave!
Internetska stranica www.hpekspres.hr od danas je dostupna svima za brojne informacije o tome kako poslati pošiljku, koliko će platiti uslugu i u kojem će vremenu pošiljka biti uručena.