Hrvatska pošta

Pratite pošiljku

www.hpekspres.hr

04.05.2012.

Zagreb, 4. svibnja 2012. – Hrvatska pošta predstavila je još brži put do najbrže dostave! Deset je godina prošlo otkad je Hrvatska pošta predstavila uslugu brzog prijenosa pošiljaka od vrata do vrata, poznatu kao hpekspres, a zatim ju je stalnim inovacijama učinila još korisnijom, bržom i pouzdanijom. Internetska stranica www.hpekspres.hr dostupna je svima za brojne informacije o tome kako poslati pošiljku, koliko će platiti uslugu i u kojem će vremenu pošiljka biti uručena.
 
Korisnici mogu hpekspresom svoje pošiljke slati bilo gdje u Republici Hrvatskoj, te diljem svijeta. Na korisnicima je samo da odaberu željeni rok za dostavu pošiljke te da dostavu u najbržem mogućem roku, kao i preuzimanje te uručenje pošiljaka subotom, prepuste s povjerenjem djelatnicima hpekspresa. Nakon što su usluge hpekspresa dobile i svoju iPhone aplikaciju, sada svi privatni i poslovni korisnici mogu na još jedan jednostavan i pristupačan način saznati sve pojedinosti o najbržoj dostavi spajanjem na internetsku stranicu www.hpekspres.hr
 
Ova stranica nudi online izračun cijena za sve kategorije pošiljaka, mogućnost određivanja željenog vremena dostave ili preuzimanja pošiljke, podroban popis dostavnih rokova, pregled svih potrebnih formulara i dokumenata za slanje pošiljaka u inozemstvo te obavijesti o dopunskim uslugama. Posebno je zanimljiva opcija track & trace praćenja pošiljke poslane u inozemstvo od njezina preuzimanja do uručenja kojom se u svakom trenutku otkriva gdje se pošiljka nalazi i kad će biti uručena primatelju, a u pripremi je i ista usluga za praćenje pošiljaka u unutarnjem prometu.
 
Hrvatska pošta je i uslugom hpekspres potvrdila svoju lidersku poziciju na tržištu te je hpekspres u 2011. godini zauzeo prvo mjesto u kurirskoj dostavi, a taj se trend i dalje nastavlja. Novi i jednostavniji način korištenja usluge hpekspres uvelike će olakšati svakodnevicu svim dosadašnjim i budućim privatnim i poslovnim korisnicima. S voljom i na vrijeme!