English


Sveti Vlaho – 1700 godina mučeničke smrti

Prigodna poštanska marka u povodu obilježavanja svečeve smrti

Zagreb, 1. veljače 2016. godine – Hrvatska pošta pustit će u optjecaj 3. veljače prigodnu poštansku marku u povodu 1700. obljetnice mučeničke smrti svetog Vlahe. Prigodna marka tiskana je u nakladi od 100 000 primjeraka i nominalnoj vrijednosti 3,10 kuna po marki.

Ona je Mercedes (She's Mercedes)

 Komercijalna poštanska marka Hrvatske pošte
 
Zagreb, 29. siječnja 2016. – Hrvatska pošta će 2. veljače 2016. godine pustiti u optjecaj komercijalnu poštansku marku „Mercedes-Benz“. Naklada ove komercijalne marke iznosi 100 000 primjeraka nominalne vrijednosti 4,60 kuna po marki. Motiv marke Mercedes-Benz je reklamni slogan „Ona je Mercedes“.

Najrazglednica Dječjeg fašnika

Natječaj Hrvatske pošte i TZ Samobor

Zagreb, 28. siječnja 2016. – Hrvatska pošta i Turistička zajednica grada Samobora organiziraju natječaj „Naj razglednica Dječjeg fašnika“ u kojem autor najboljeg epostcarda osvaja atraktivni tablet.

SAD najavljuje poremećaj u obavljanju poštanskih usluga

Obavijest korisnicima

Poštanska uprava SAD-a obavijestila nas je da se zbog snježne oluje i brojnih otkazanih letova u SAD-u idućih nekoliko dana očekuje ozbiljan poremećaj u obavljanju poštanskih usluga. Predviđa se da će teškoće trajati od četvrtka do nedjelje.
Pravodobno ćemo vas obavijestiti o novonastalim promjenama u obavljanju poštanskog prometa sa SAD-om.

Preuređeni Poštanski ured 10133 Zagreb ponovo se otvara za korisnike usluga

 Obavještavamo vas da će od 18. siječnja 2016. novouređeni Poštanski ured 10133 Zagreb u ulici Meksička bb ponovo biti otvoren za korisnike usluga.
Radno vrijeme Poštanskog ureda 10133 Zagreb bit će prema sljedećem rasporedu:
• ponedjeljak – petak, od 7:00 do 20:00 sati
• subota, od 8:00 do 13:00 sati.

Rezultati natječaja „Dizajniraj razglednicu grada“

Hrvatska pošta s iznimnim veseljem zaključuje uspješni nagradni natječaj „Dizajniraj razglednicu grada“ proveden u suradnji s Turističkom zajednicom grada Sveti Ivan Zelina. Na natječaj je pristiglo mnoštvo razglednica koje na najbolji način predstavljaju grad Sveti Ivan Zelinu i zelinski kraj, a pobjednikom je proglašen Dean Novački. Dean je za svoj trud osvojio i atraktivni tablet, koji će mu biti uručen na prigodnoj svečanosti u Zelini.

Obavijest korisnicima o mogućim kašnjenjima pošiljaka iz Velike Britanije

 Vremenske nepogode otežavaju poslovanje

Royal Mail obavijestio je sve poštanske operatore o mogućim kašnjenjima pošiljaka u prometu za Veliku Britaniju i iz Velike Britanije. Kašnjenja su moguća zbog velikih poplava i šteta uzrokovanih vremenskim nepogodama. Područje Yorka zajedno s poštanskim brojevima u njegovu okruženju trenutačno je neprohodno. Paketno skladište u Leedsu privremeno je premješteno na drugu lokaciju jer je poplavljeno te će na novoj lokaciji poslovati idućih sedam dana.

Otvoreni novouređeni poštanski uredi u Prelogu i Novoj Gradišci

Hrvatska pošta je 21. prosinca 2015. godine za korisnike usluga otvorila vrata novouređenih poštanskih ureda Nova Gradiška i Prelog. Poštanski uredi sada su uređeni prema suvremenom dizajnu.

Obavijest korisnicima o radnom vremenu poštanskih ureda na dane uoči blagdana (Badnjak i Stara godina) i blagdane

Poštanski uredi Hrvatske pošte će na dane blagdana te dane uoči blagdana raditi prema radnim vremenima navedenim u tablicama. Također, poštanski uredi kojima je završetak radnog vremena poslije 17 sati, na Badnjak, 24. prosinca i na Staru godinu, 31. prosinca radit će po skraćenom radnom vremenu, do 17 sati.

Vaša djeca željno iščekuju pismo od Djeda Mraza?

Budite originalni!

Koliko dugo niste napisali pismo? Jednako toliko sumnjate i u Djeda Mraza? Nemojte djeci ukrasti snove, probudite svoju maštu i razveselite svoju ili tuđu djecu (a možda i odrasle) za samo 5 kn.

Vilenjaci iz Hrvatske pošte sve su pripremili da vaša jedinstvena pisma stignu najmilijima.
Dovoljno je popuniti magičan obrazac putem interneta i pismo od Djeda Mraza stići će u prigodnoj omotnici na željenu adresu po cijeni običnog pisma. Osim u Hrvatsku, takva pisma možete slati i diljem svijeta.

Probudite blagdansku čaroliju i razveselite najmilije. www.eposta.hr/djedmraz

Imate pitanje? Nazovite Kontakt centar Hrvatske pošte 072 303 304
Pronađite poštanski ured ili broj
Izračunajte cijenu slanja pošiljaka online
Pratite svoju pošiljku online!