Privatni korisnici

Privatni korisnici

Uz naš digitalni poštanski ured organizirajte svoju poštu u bilo kojem trenutku, gdje god se nalazili, i uštedite vrijeme i novac.

Više

Primajte i šaljite pisma, poruke i dokumente u elektroničkom obliku, plaćajte račune kreditnim ili debitnim karticama svih banaka.

Plaćanje režijskih računa kreditnim karticama

Platnim karticama Visa, Mastercard, Diners i Maestro Cirrus svih banaka možete platiti režijske račune putem svog elektroničkog poštanskog kovčežića - eBoxa. Naknada za platnu transakciju naplaćuje se po računu i iznosi 0,27 € (2,03 kn) neovisno o iznosu koji se plaća.
ePoštom možete platiti račune bez obzira na to jeste li ih primili u eBox ili na kućnu adresu.  
Za račune primljene na kućnu adresu možete popuniti nalog na računalu ili skenirati 2D bar-kod, odnosno slikati uplatnicu svojim pametnim telefonom.

Slanje iz svoje ePošte

Korisnici ePošte mogu međusobno razmjenjivati poruke ili pisma.
Poruke se mogu slati u obliku elektroničke poruke drugom korisniku servisa ili na vanjsku adresu elektroničke pošte pri čemu poruka dobiva vremenski žig i digitalni potpis Hrvatske pošte.
Elektronička pisma mogu se slati drugom korisniku servisa kao obično ili preporučeno pismo, ali i na ispis, kuvertiranje i dostavu na bilo koju adresu u svijetu kao obično, prioritetno, preporučeno ili prigodno pismo.
Prigodno pismo je pismo poslano na ispis i kuvertiranje, koje se otiskuje na prigodnim obrascima i pakira u prigodne omotnice (npr. rođendanska čestitka, čestitka za Valentinovo, pismo poslano u ime Djeda Mraza).

Primanje dokumenata na računalo ili mobitel

U vašu ePoštu stizat će računi i ostali dokumenti od izdavatelja koje sami odaberete iz naše baze partnera. Za vas je ova usluga potpuno besplatna.  

Primanje promotivnog materijala

Ako želite, u svoj eBox možete primati promotivni materijal i korisne obavijesti naših partnera. Sve promotivne poruke prethodno su provjerene odnose se na vaše geografsko područje ili područje interesa. Poruke ćete dobivati u svoju ePoštu samo ako ste dali privolu za primanje obavijesti od Hrvatske pošte ili ugovornih partnera. Ako ne želite nastaviti primati promotivne materijale i obavijesti, možete otkazati njihovo primanje u postavkama svoje ePošte ili putem naše korisničke podrške.

mPošta

Uz ePoštu, tu je i mPošta - besplatna aplikacija za pametne telefone i tablete koja vam omogućuje korištenje ePošte. Aplikaciju možete preuzeti ovdje:

Kako postati korisnik servisa ePošta?

Na internetskim stranicama ePošte preuzmite zahtjeva za korištenjem servisa te ga predajte u bilo kojem poštanskom uredu ili vašem poštaru.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK