Hrvatska pošta

Pratite pošiljku

ePošta – virtualni poštanski ured Hrvatske pošte

Otvoreni smo za svaku suradnju
ePošta – virtualni poštanski ured Hrvatske pošte

Usluge koje vam nudi ePošta:

  • Primanje računa i ostalih dokumenata u elektroničkom obliku omogućuje vam lakše upravljanje dokumentima, kao i pristup dokumentima s bilo kojeg mjesta. Osim dokumenata, ePoštom možete primati u svoj eBox i pisma te pojedinačne i promotivne poruke.
  • Plaćanje računa zaprimljenih ePoštom ili onih dostavljenih na kućnu adresu kreditnim i debitnim karticama svih banaka.
  • Slanje pisama drugim korisnicima servisa u elektroničkom obliku, kao obično pismo ili preporučeno pismo, uz koje primatelj dobiva i SMS poruku s kodom za otvaranje pisma. Pisma možete poslati i u elektroničkom obliku na ispis, kuvertiranje i uručenje na kućnu adresu kao obično, prioritetno ili preporučeno pismo.
  • ePoštom možete slati besplatne registrirane poruke drugim korisnicima ePošte ili na vanjske e-adrese ili možete slati promotivne poruke određenim skupinama korisnika prema geografskom području na kojem žive ili prema njihovim interesima.
  • U ePošti možete besplatno pohraniti sve dokumente tijekom prve godine korištenja, a poslije uz simboličnu naknadu.
  • Uz navedeno, ako ste poslovni korisnik i imate potrebu slati veće količine dokumenata (na primjer, račune za komunalne usluge), svoj informatički sustav možete povezati s ePoštom kako biste na taj način slati račune i ostale dokumente u elektroničkom obliku svim korisnicima ePošte koji su se za to prijavili.

Postanite korisnik ePošte i pojednostavnite komunikaciju sa svojim klijentima! Više informacija o servisu možete naći na www.eposta.hr/poslovni, podrska@eposta.hr ili telefonski na broju: 072 500 501.