Evotv – zlatni partner 4. foruma obiteljskog smještaja

2.2.2018.

 Evotv nudi broje prednosti za poduzetnike u turizmu

Zagreb, 2. veljače 2018. – 4. forum obiteljskog smještaja održava se 2. i 3. veljače u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, a ove se godine očekuje oko 1000 sudionika, što ga čini jednim od najvećih turističkih skupova u Hrvatskoj. Evotv, kao zlatni partner ovogodišnjega Foruma obiteljskog smještaja, poduzetnicima u turizmu nudi potpuno prilagođenu uslugu digitalne televizije.
Pružatelji ugostiteljskih usluga u kućanstvu, ali i drugi poduzetnici u turizmu (poput malih obiteljskih hotela, hostela, kampova i ugostitelja) mogu sami prilagoditi uslugu evotv ovisno o svojim željama i potrebama te tako dobiti najbolju vrijednost za svoj novac. Jednostavnost i brzina instalacije poznate su odlike evotv-a, a iznajmljivačima je svakako zanimljiva i mogućnost prijenosa usluge. Prijamnik za evotv može se seliti iz sobe u sobu, iz apartmana u apartman, iz kuće u kuću ili čak u drugi grad u Hrvatskoj.
Jedino evotv nudi korisnicima mogućnost privremenog isključenja usluge do 9 mjeseci, što je iznimno važno zbog sezonskog obilježja hrvatskog turizma te tako donosi znatne uštede.
Evotv, digitalna televizija Hrvatske pošte, jedina je potpuno prenosiva usluga plaćene televizije neovisna o stalnoj adresi, priključku za fiksni telefon i internet. Svojim signalom evotv pokriva 94 % stanovništva Republike Hrvatske, jer je prijam najgledanijih TV kanala moguć uz postojeću antenu i digitalni TV signal. Uz evotv slažete svoju televiziju odabirom tematskih programskih buketa i dobivate TV zabavu po najpovoljnijoj cijeni.