Financijske usluge u Pošti

Financijske usluge u Pošti

Najveća mreža poštanskih ureda idealno su mjesto za pružanje financijskih usluga.

Više

Mreža poštanskih ureda Hrvatske pošte najraširenija je mreža za pružanje financijskih usluga u našoj zemlji. U mreži ureda Hrvatske pošte lako i jednostavno možete platiti račune, uplatiti i zatražiti isplatu gotovine.


Plaćanje računa

Mreža poštanskih ureda Hrvatske pošte najraširenija je mreža za pružanje financijskih usluga u našoj zemlji i korisnicima najpristupačnije mjesto za plaćanje računa, kao i za obavljanje drugih gotovinskih uplata. S Hrvatskom poštom možete za svoje korisnike ugovoriti plaćanje računa bez naplate naknade za platni promet, čime možete osigurati bržu naplatu upravo zbog dostupnosti poštanskih ureda.
 

Uplata gotovine

S Hrvatskom poštom možete ugovoriti prijam gotovinskih uplata (dnevnih utržaka) u poštanskim uredima diljem zemlje. Dostupnost poštanskih ureda u svim gradovima i mjestima u zemlji olakšava i unaprjeđuje vaše poslovanje, a vaša sredstva bit će sigurno pohranjena. Dodatna pogodnost je i ta da podnositelj uplate ne plaća naknadu u poštanskom uredu, nego će vam Hrvatska pošta ispostaviti mjesečnu fakturu, što vam olakšava plaćanje.
 

Isplata gotovine

Trebate li svojim korisnicima ili poslovnim partnerima isplatiti gotov novac, s Hrvatskom poštom možete dogovoriti da novac koji treba biti isplaćen djelatnik Hrvatske pošte dostavi na kućnu adresu primatelja, a potom će potvrda o isplati biti dostavljena vama. Hrvatska pošta jedina u našoj zemlji pruža ovakvu uslugu.

Bankarske usluge za poslovne korisnike

U gotovo 1000 poštanskih ureda diljem Hrvatske, poslovnim korisnicima dostupne su bankarske usluge Hrvatske poštanske banke. Usluge su namijenjene privatnim tvrtkama, malim i srednjim poduzetnicima, lokalnoj upravi i samoupravi te povezanim poslovnim subjektima.

Kontakt
Sektor financijskih usluga Hrvatske pošte

Tel.:  +385 (0)1 4806 096
Faks: +385 (0)1 4981 240