Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!
21.02.2017.

Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!

 Glasajte za najljepšu poštansku marku Republike Hrvatske
 
Zagreb, 21. veljače 2017. – Ove godine izbor najljepšeg izdanja hrvatskih poštanskih maraka puni 20. godinu od prvog provedenog izbora. Nagradnu igru izbora najljepše marke organizira Hrvatska pošta, a može se glasovati za jedno od 46 izdanja poštanskih maraka iz 2016. godine. 

Za najljepšu marku može se glasati od 22. veljače do 22. ožujka 2017. godine slanjem popunjenih glasačkih listića ili putem interneta. Glasački listići nalaze se u prigodnim prospektima u poštanskim uredima, a na internetskim korisničkim stranicama Hrvatske pošte, www.posta.hr moguće je digitalno glasovanje.

Glasačke listiće potrebno je popuniti i poslati na adresu:

HP-HRVATSKA POŠTA d.d.
„Najljepša poštanska marka“
p.p. 514
10002 Zagreb

Hrvatska pošta nagradit će najsretnije glasače koji glasaju putem pošte vrijednim filatelističkim nagradama kao što su zbirke poštanskih maraka i prigodni albumi. Javno izvlačenje dobitnika nagradne igre za izbor najljepše poštanske marke iz 2016. godine održat će se 31. ožujka 2017. godine s početkom u 12 sati u prostorijama Hrvatske pošte, Jurišićeva 13, Zagreb.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na internetskim stranicama Hrvatske pošte u roku od osam dana od izvlačenja.
Pravila nagradne igre, više informacija o sudjelovanju u nagradnoj igri su na internetskim korisničkim stranicama Hrvatske pošte, www.posta.hr.