Aktualne informacije

Prvi zajednički proizvod Pošte i HPB-a
24.11.2015.

Prvi zajednički proizvod Pošte i HPB-a

Pošta & HPB kartica - Jedna je dovoljna
 
Zagreb, 24. studenoga 2015. - Hrvatska pošta i Hrvatska poštanska banka nude prvi zajednički proizvod Pošta & HPB karticu koja korisnicima omogućava različite modele plaćanja te pravo na popuste u poslovnicama Pošte
 
Hrvatska pošta i Hrvatska poštanska banka u ponudu su uvele svoj prvi zajednički proizvod - Pošta & HPB karticu. Riječ je o MasterCard beskontaktnoj kartici koja pruža maksimalnu fleksibilnost pri plaćanju tako da korisnici u svakom obračunskom razdoblju imaju mogućnost izbora otplate troškova u cijelosti ili na rate. Obročna otplata moguća je za transakcije na prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu te za internet kupovinu, prema modelu otplate kojeg korisnici odabiru prilikom ugovaranja kartice - tri, šest ili 12 rata. Također, za kupovine do 100 kn kartica omogućava beskontaktno plaćanje.
'Pošta & HPB kartica označava početak još intenzivnije suradnje na zajedničkoj ponudi HPB-a i HP-a za građane. Naš prvi zajednički proizvod predstavlja kombinaciju financijskih usluga Banke i posebnih pogodnosti Pošte čime smo korisnicima ponudili kvalitetniju i cjelovitiju uslugu', objašnjava Marijana Špalj, zamjenik direktora poslovanja sa stanovništvom u HPB-u.  
 
Voditelj odjela za razvoj i upravljanje financijskim uslugama Hrvatske pošte, Josip Ninković, ističe da je ova suradnja nastala na temelju potreba korisnika: 'Drago nam je što se ovom suradnjom otvaraju novi benefiti za korisnike. Poznato je da u poštanskim uredima diljem Hrvatske pružamo brojne usluge, a korištenjem ove kartice svi će moći ostvariti popuste od 10% pri korištenju hpekspresa, kupovini knjiga, igračaka, kao i posebne pogodnosti prilikom ugovaranja evotv-a.'
 
Pošta & HPB karticu moguće je ugovoriti u svim uredima Hrvatske pošte i poslovnicama Banke, a tijekom promotivnog razdoblja korisnici ne plaćaju upisninu te ostvaruju pravo na niže naknade za obročnu otplatu.   
 
 
Odnosi s medijima         
Ured za korporativne komunikacije HPB-a
01 4804 920/473, 4805 057
pr@hpb.hr
www.hpb.hr
Ured za korporativne komunikacije Hrvatske pošte
01 4981 230/290
odnosisjavnoscu@posta.hr
www.posta.hr