Hrvatska pošta

Hrvatska pošta je lider u pružanju poštanskih usluga Republici Hrvatskoj. Svojom mrežom s 1016 poštanskih ureda diljem zemlje korisnicima je ujedno i najdostupniji pružatelj brojnih drugih usluga. Nastavljajući razvijati temeljno poslovanje, Hrvatska pošta danas okreće se sve više razvitku segmenta digitalnih usluga.

Hrvatska pošta tvrtka je velikih brojki: više od 10.000 radnika kojima svakodnevno poklanja povjerenje više od 150.000 korisnika dnevno samo u poštanskim uredima.

Hrvatska pošta tvrtka je velikih brojki: više od 10.000 radnika kojima svakodnevno poklanja povjerenje više od 150.000 korisnika dnevno samo u poštanskim uredima.
U Hrvatskoj pošti godišnje se obavi 500 milijuna transakcija i usluga. Osim toga, Hrvatska pošta svaki dan dostavlja više desetaka tona pošiljaka uz pomoć više od 3000 vozila. A kada je riječ o paketima, korisnicima se dnevno dostavlja više desetaka tisuća paketa. Put koji godišnje prijeđu radnici Hrvatske pošte da bi građanima dostavili pošiljke iznosi gotovo 46 milijuna kilometara. Misija Hrvatske pošte je biti na usluzi građanima ponudom kvalitetnih i inovativnih usluga koje pružaju profesionalni i stručni radnici. Razvijanje novih usluga i unaprjeđenje postojećih smjernice su koje Hrvatska pošta nastavlja pratiti i u budućnosti za dobrobit svojih sadašnjih i budućih korisnika. 

 
  • Hrvatska pošta
  • Hrvatska pošta je lider u pružanju poštanskih usluga Republici Hrvatskoj. Svojom mrežom s 1016 poštanskih ureda diljem zemlje korisnicima je ujedno i najdostupniji pružatelj brojnih drugih usluga. Nastavljajući razvijati temeljno poslovanje, Hrvatska pošta danas okreće se sve više razvitku segmenta digitalnih usluga.
  • Paket24
  • hpekspres je pravi izbor za brzu, sigurnu i pouzdanu dostavu paketa diljem Hrvatske. O njegovoj popularnosti dovoljno svjedoči podatak da danas u Hrvatskoj svaki drugi paket uručuje Hrvatska pošta, odnosno hpekspresom se dostavlja više od 80% svih paketa u Republici Hrvatskoj.