Hrvatska pošta

Hrvatska pošta je lider u pružanju poštanskih usluga Republici Hrvatskoj. Svojom mrežom s više od 1000 poštanskih ureda diljem zemlje korisnicima je ujedno i najdostupniji pružatelj brojnih drugih usluga. Nastavljajući razvijati temeljno poslovanje, Hrvatska pošta danas okreće se sve više razvitku segmenta digitalnih usluga.

Hrvatska pošta tvrtka je velikih brojki: više od 9900 radnika kojima svakodnevno poklanja povjerenje više od 150.000 korisnika dnevno samo u poštanskim uredima.
 

U Hrvatskoj pošti godišnje se obavi 415 milijuna transakcija i usluga. Osim toga, Hrvatska pošta svaki dan dostavlja više od 20 tona pošiljaka za što se koristi gotovo 2400 vozila. A kada je riječ o paketima, korisnicima se dnevno dostavlja više od 20.000 paketa. Put koji godišnje prijeđu radnici Hrvatske pošte da bi građanima dostavili pošiljke iznosi 39 milijuna kilometara. Misija Hrvatske pošte biti je na usluzi građanima pružanjem kvalitetnih i inovativnih usluga koje obavljaju profesionalni i stručni radnici. Razvijanje novih usluga i unaprjeđenje postojećih smjernice su koje Hrvatska pošta nastavlja pratiti i u budućnosti za dobrobit svojih sadašnjih i budućih korisnika.

 
 

 

 
 
 
  • Hrvatska pošta
  • Hrvatska pošta je lider u pružanju poštanskih usluga Republici Hrvatskoj. Svojom mrežom s više od 1000 poštanskih ureda diljem zemlje korisnicima je ujedno i najdostupniji pružatelj brojnih drugih usluga. Nastavljajući razvijati temeljno poslovanje, Hrvatska pošta danas okreće se sve više razvitku segmenta digitalnih usluga.
  • hpekspres
  • hpekspres je pravi izbor za brzu, sigurnu i pouzdanu dostavu paketa diljem Hrvatske. O njegovoj popularnosti dovoljno svjedoči podatak da danas u Hrvatskoj svaki drugi paket uručuje Hrvatska pošta, odnosno hpekspresom se dostavlja više od 80% svih paketa u Republici Hrvatskoj.