Hrvatska pošta - poželjan poslodavac

Izgradnja uspješne karijere svakom je pojedincu izazov. Ipak, važno je i mjesto na kojem se počinje ili nastavlja graditi karijera. Saznajte zašto je Hrvatska pošta poželjno mjesto za rad i kako se vi možete uklopiti u našu priču zvanu "Karijera u Pošti".

Prema rezultatima više istraživanja provedenih u zadnjih nekoliko godina Hrvatska pošta je poželjan poslodavac među tvrtkama u javnom sektoru.

Da je tomu doista tako, potvrđuju i vrijedna priznanja koja je Hrvatska pošta proteklih godina dobila za svoje projekte upravljanja ljudskim resursima. Najnoviji među njima je Certifikat Poslodavac Partner koji dodjeljuje tvrtka SELECTIO, te je time Hrvatska pošta postala jedna od pet državnih tvrtki nosioca tog važnog certifikata. Vama je taj certifikat pokazatelj da Hrvatska pošta kvalitetno upravlja ljudskim resursima, ali i da propagira i uvodi standarde koji poboljšavaju poslovne rezultate i kvalitetu rada.
Zaposlenici su Hrvatskoj pošti uvijek bili na prvom mjestu, a proaktivnost, odgovornost i težnja izvrsnosti u postizanju radnih rezultata vrijednosti kojima teže svi naši radnici. Hrvatska pošta, s druge strane, posvećena je tomu da svakom svojem zaposleniku osigura stalan razvoj i nadogradnju njegovih znanja, vještina i kompetencija te tako promiče kulturu izvrsnosti na radnom mjestu. Zato će svatko tko se prepoznao u ovim vrijednostima biti dobrodošao član našeg tima.
 

  • Hrvatska pošta - poželjan poslodavac
  • Izgradnja uspješne karijere svakom je pojedincu izazov. Ipak, važno je i mjesto na kojem se počinje ili nastavlja graditi karijera. Saznajte zašto je Hrvatska pošta poželjno mjesto za rad i kako se vi možete uklopiti u našu priču zvanu "Karijera u Pošti".
  • Želim raditi u Pošti
  • Ako ste odgovorni, proaktivni, želite učiti i stalno nadograđivati svoja znanja i vještine, težite izvrsnosti u radu i želite biti ponosan član tima Hrvatske pošte, učinite prvi korak u tom smjeru - pošaljite nam svoj životopis.
  • Znanjem do izvrsnosti
  • Kontinuirani profesionalni razvoj jedan je od strateških ciljeva uključenih u razvojnu strategiju hrvatske pošte. Bez znanja nema poslovne izvrsnosti.
  • Zašto volim Poštu
  • Svatko od nas ima svoje razloge zašto voli radno mjesto na kojem je zaposlen. Neki vole samostalnost koju imaju u radu, drugi opet vole raditi u timu, treći ne mogu zamisliti svoj posao bez rada s korisnicima, četvrti od posla traže stalne izazove, neki vole svoj posao zato što mogu često putovati...