Hrvatska pošta - poželjan poslodavac

Brizi o radnicima Hrvatska pošta daje visok prioritet među ciljevima zacrtanim u Strategiji Pošta2022.

Izgradnja uspješne karijere svakom je pojedincu izazov. Na ovom mjestu saznajte zašto je Hrvatska pošta poželjno mjesto za rad.
 

Hrvatska pošta je tri godine zaredom, 2017., 2018. i 2019. nosilac Certifikata Poslodavac Partner kojim se iznova potvrđuje postizanje izvrsnih uspjeha u upravljanju ljudskim resursima. Kvaliteta upravljanja ljudskim resursima dio je razvojne Strategije Pošta2022. u čijem su središtu radnici te temeljne poštanske vrijednosti: povjerenje, proaktivnost i izvrsnost. Ujedno, Hrvatska pošta jedna je od pet tvrtki u državnom vlasništvu koje su nosioci tog certifikata. Trenutačno u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Srbiji ima ukupno 48 tvrtki koje su dobile Certifikat Poslodavac Partner.
Hrvatska pošta zapošljava više od 10.000 radnika te je najveći poslodavac u Hrvatskoj. U današnjem poslovnom okruženju i na tržištu brzina prilagodbe iznimno je važna, stoga Hrvatska pošta ulaže znatne resurse u razvoj znanja pružajući radnicima sve potrebne edukacije.
Odgovornost prema korisnicima, kao i prema vlastitim radnicima važna je sastavnica poslovanja Hrvatske pošte. Istraživanja provedena u ovom području pokazuju i potvrđuju da su zadovoljni radnici, koji znaju da poslodavac cijeni i vrednuje njihov rad, zalaganje i postignuća, ujedno i najbolji radnici, najpouzdaniji promotori i najbolja reklama neke tvrtke. Hrvatska pošta prepoznaje i cijeni radnike kao svoju najveću vrijednost te im uz redovita primanja proizašla iz stabilnog poslovanja nudi i brojne dodatne pogodnosti. Zahvaljujući kvalitetnom i vrijednom radu svojih radnika, Hrvatska pošta danas je uspješna i cijenjena tvrtka.
 

Kada je riječ o pogodnostima rada u Hrvatskoj pošti, donosimo vam neke od njih koje vam možemo ponuditi:
 

 
Isplata godišnjih nagrada na osnovi financijskih rezultata tri puta godišnje   Uvećanje za dvokratni rad
 
Godišnja nagrada za izvrsnost uplatom u treći mirovinski stup na temelju upravljanja radnim učinkom   Naknada za bolovanje na teret poslodavca povoljnija od zakonske
 

Dodatak na osnovi radnog staža

  Godišnje osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (24-satno osiguranje)
 
Dodatak za prehranu   Isplata novčane pomoći za redovito školovanje djece u slučaju smrti radnika i samohranim roditeljima
 
Participacija u troškovima prijevoza   Broj dana plaćenog dopusta veći od propisanog zakonom (za svaki smrtni slučaj u obitelji, elementarne nepogode itd.)
 
Redoviti sistematski pregled jednom u dvije godine na teret poslodavca   Plaćeni dopust u slučaju darivanja krvi
 
Specijalistički liječnički pregledi   Mogućnost dodatnih edukacija i školovanja
 
Dodatak za rad u popodnevnoj smjeni   Mogućnost pohađanja stručnih edukacija prilikom uvođenja novih usluga i za druge potrebe posla
 
Dodatak za rad subotom   Razvoj informatičkog znanja
 
Uvećanje za noćni rad   Posebna skrb i psihološka pomoć radnicima u slučaju prepada i pljački
     


Hrvatska pošta - dobitnik Certifikata Poslodavac Partner

  • Želim raditi u Pošti
  • Ako ste odgovorni, proaktivni, želite učiti i stalno nadograđivati svoja znanja i vještine, težite izvrsnosti u radu i želite biti ponosan član tima Hrvatske pošte, učinite prvi korak u tom smjeru - pošaljite nam svoj životopis.
  • Znanjem do izvrsnosti
  • Kontinuirani profesionalni razvoj jedan je od strateških ciljeva uključenih u razvojnu strategiju hrvatske pošte. Bez znanja nema poslovne izvrsnosti.
  • POŠTA – TO SMO MI
  • Naše su vrijednosti povjerenje, proaktivnost i izvrsnost. Motiviraju nas, nadahnjuju i daju nam snagu za postizanje ciljeva. Mi možemo ono što drugi ne mogu.