Izbor najljepše poštanske marke iz 2017.

Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!

Hrvatska pošta i ove godine, od 28. veljače do 30. ožujka, organizira izbor najljepšeg izdanja poštanskih maraka Republike Hrvatske. Izbor se provodi već 21 godinu zaredom, a ovaj se put među 41 izdanjem bira najljepša poštanska marka tiskana 2017. godine. Glasati za njima najljepšu prošlogodišnju marku svi zainteresirani mogu poštom ili na našim internetskim stranicama. Oni sretniji među njima – koji glasaju poštom popunjavanjem i slanjem glasačkih listića koji se nalaze u poštanskim uredima i na našoj mrežnoj stranici – mogu osvojiti i neku od zanimljivih filatelističkih nagrada. Zato sve potencijalne glasače upućujemo da na našoj stranici pogledaju objavljena Pravila nagradne igre „Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!“ i tako saznaju sve pojedinosti o nagradnoj igri. Izvlačenje 10 sretnih dobitnika održat će se 6. travnja 2018. u prostorijama Hrvatske pošte u Zagrebu.
Pozivamo vas da se i vi uključite u izbor najljepše poštanske marke Republike Hrvatske iz 2017. i tako osvojite nagradu. Sretno!
Sve poštanske marke izdane 2017. godine mogu se pogledati u tiskanom izdanju prigodnog prospekta u poštanskim uredima ili na našoj internetskoj stranici.

Pravila nagradne igre (pdf) 

Kupon za glasanje (pdf)

Glasajte online za  najljepšu poštansku marku iz 2017 !