Ljeto je i u Hrvatskoj pošti

Ljeto je i u Hrvatskoj pošti

U poštanskim uredima možete odabrati brojne proizvode i obaviti mnoge usluge uz koje će vaš odmor biti još ugodniji

Više
Svi turisti – domaći i strani – u poštanskim uredima Hrvatske pošte mogu odabrati brojne proizvode i obaviti mnoge usluge uz koje će im odmor biti još ugodniji. (Click HERE for English version)
 
Poštanski uredi već su dugo mjesta u kojima se može obaviti puno toga, a ne samo poslati pismo, paket ili brzojav, platiti račune ili podići pošiljke za koje smo u sandučiću našli obavijest da ih trebamo preuzeti. Moderne tehnologije već neko vrijeme vladaju našim životima, no kad ste na moru i odmoru, vjerojatno ćete poželjeti javiti se najdražima dobrom starom razglednicom. Njihov je izbor u poštanskim uredima Hrvatske pošte uistinu bogat, a uz razglednicu ne zaboravite i na velik izbor poštanskih maraka RH, od redovitih do prigodnih. Na portalu epostshop.hr možete na jednom mjestu vidjeti (i kupiti) sve poštanske marke u izdanju Hrvatske pošte.

Kad smo već spomenuli suvremene tehnologije, znate li da u poštanskim uredima možete kupiti i:
  • turističke start-pakete
  • bonove za mobitele, ali i
  • HAC – ENC bonove.
 
A svima koji posjeduju kriptovalute, može dobro doći informacija da Hrvatska pošta u 55 poštanskih ureda nudi i uslugu otkupa kriptovaluta. Više o usluzi saznajte na kripto.posta.hr.

 
Mobiteli i dodatna oprema, igračke, knjige… - za svakog ponešto
 
I na odmoru se znaju dogoditi nezgode i ako ste kojim slučajem ostali bez svojeg mobilnog telefona jer ste bili nespretni, pa vam je pao u more, nema problema – tu je Hrvatska pošta i bogata ponuda različitih mobilnih uređaja, kao i dodatne opreme za mobitele proizvođača Devia, koja se prodaje po iznimno povoljnim cijenama jer je Hrvatska pošta ekskluzivni uvoznik i distributer ovog brenda.
 
Vrijeme na plaži svatko provodi na svoj način, a mnogi na ljetnom odmoru vole čitati. Po omiljeno štivo i najnovija izdanja, i na hrvatskom i na engleskom jeziku, svratite u poštanske urede gdje vas čeka bogata ponuda knjiga, kao i dječjih izdanja. A da pritom budete sigurni da ni vašoj djeci neće biti dosadno, Hrvatska pošta pripremila je za najmlađe ponudu različitih ljetnih igračaka s kojima će se sigurno dobro zabaviti. Naravno, tu su i neizostavni suveniri, ali i turistički kalendari za 2022.

Podsjetimo, svi korisnici e-Dječje kartice - Mudrice ostvaruju popust od 10% prilikom kupnje igračaka, knjiga i Devia proizvoda. Popust nije ograničen na broj artikala i iznos računa. 
 
I za kraj, sve potrebne servisne informacije, na hrvatskom i engleskom jeziku, nalaze se na našim mrežnim stranicama, na kojima su i podatci o radnim vremenima poštanskih ureda, odgovori na najčešća pitanja, primjeri pravilnog adresiranja pošiljaka i još puno toga. Ako vam sve to ne pomogne, uvijek se možete obratiti našoj Službi za korisnike na telefonskom broju: 072 303 304 ili s nama kontaktirati putem obrasca kontakt.posta.hr.
 
Želimo vam svima ugodno, sigurno i bezbrižno ljeto u Hrvatskoj, a da ono bude još ljepše, tu je – Hrvatska pošta!