Mips

Hrvatska pošta ulaže u znanje te ga prepoznaje kao osnovu za razvoj temeljnog poslovanja tvrtke. Razvojem znanja postiže se izvrsnost, razvojem temeljnog poslovanja unaprjeđenje kvalitete, a razvojem novih digitalnih usluga ulazak na nova tržišta.
 

Hrvatska pošta postala je 2016. godine vlasnik zagrebačke IT tvrtke MIPS d.o.o.

U skladu s razvojnom Strategijom Pošta 2022. Hrvatska pošta uvrstila je tvrtku MIPS d.o.o. u svoj portfelj među ostalim i radi očuvanja i razvoja aplikacije MIPS, koja čini informatičku okosnicu IT sustava Hrvatske pošte. S obzirom na to da je jedna od okosnica Strategije Pošta 2022. razvoj digitalnog poslovanja i digitalnih usluga, a tvrtka MIPS d.o.o. ima vrlo veliko iskustvo u razvijanju IT rješenja, logičan korak bilo je usko povezivanje s tvrtkom koja Hrvatskoj pošti može pružiti potrebne razvojne kapacitete kako bi se segment digitalnih usluga podigao na višu razinu u skladu s misijom: biti građanima na usluzi.


 
  • Mips
  • Hrvatska pošta ulaže u znanje te ga prepoznaje kao osnovu za razvoj temeljnog poslovanja tvrtke. Razvojem znanja postiže se izvrsnost, razvojem temeljnog poslovanja unaprjeđenje kvalitete, a razvojem novih digitalnih usluga ulazak na nova tržišta.  
  • Digitalna rješenja i inovacije
  • Digitalno doba postalo je naša sadašnjost. Poslovna rješenja i usluge prilagođene potrebama vremena i zahtjevima korisnika (p)ostaju zalog opstanka na tržištu.