Hrvatska pošta

Pratite pošiljku

Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!

28.02.2020.
Hrvatska pošta i ove godine, od 28. veljače do 30. ožujka, organizira izbor najljepšeg izdanja poštanskih maraka Republike Hrvatske. Izbor se provodi već 23. godinu zaredom, a ovaj se put  bira najljepša poštanska marka tiskana 2019. godine. Glasati za njima najljepšu prošlogodišnju marku svi zainteresirani mogu poštom ili na našim internetskim stranicama. Oni sretniji među njima – koji glasaju poštom popunjavanjem i slanjem glasačkih listića koji se nalaze u poštanskim uredima i na našoj mrežnoj stranici – mogu osvojiti i neku od zanimljivih filatelističkih nagrada.

Popunjene glasačke listiće treba poslati na adresu:
 
HP - Hrvatska pošta d.d.
„Najljepša poštanska marka“
p.p. 514
10002 ZAGREB


Zato sve potencijalne glasače upućujemo da na našoj stranici pogledaju objavljena Pravila nagradne igre „Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!“ i tako saznaju sve pojedinosti o nagradnoj igri. Dobitnici nagrada bit će objavljeni 14. travnja 2020. na našim stranicama.

Pozivamo vas da se i vi uključite u izbor najljepše poštanske marke Republike Hrvatske iz 2019. i tako osvojite nagradu. Sretno!
Sve poštanske marke izdane 2019. godine mogu se pogledati u tiskanom izdanju prigodnog prospekta u poštanskim uredima ili na našoj internetskoj stranici.
 
Pravila nagradne igre (pdf)
Glasački listić