Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!

28.2.2018.

Glasajte za najljepšu poštansku marku RH iz 2017. i osvojite filatelističke nagrade

Zagreb, 28. veljače 2018. – Hrvatska pošta i ove godine, već 21 godinu zaredom, organizira izbor najljepšeg izdanja poštanskih maraka Republike Hrvatske iz prethodne godine uz nagradnu igru za glasače. Ovaj se put među 41 izdanjem bira najljepša poštanska marka RH tiskana 2017. godine.
Za najljepšu marku možete glasati od 28. veljače do 30. ožujka poštom ili na internetskoj stranici www.posta.hr/izbor-najljepse-postanske-marke-republike-hrvatske-iz-2017/7317.   Svi koji prilikom izbora najljepše marke žele sudjelovati u nagradnoj igri trebaju poštom poslati popunjeni glasački listić. Glasački listići otisnuti su u prigodnim prospektima distribuiranim u poštanske urede i objavljeni na internetskim stranicama Hrvatske pošte.
Hrvatska pošta nagradit će 10 najsretnijih glasača zanimljivim filatelističkim nagradama kao što su zbirke poštanskih maraka, prigodni albumi ili filatelistički priručnik. Izvlačenje dobitnika nagradne igre koji glasaju poštom u izboru najljepše poštanske marke iz 2017. održat će se 6. travnja 2018. u prostorijama Hrvatske pošte u Zagrebu. Imena dobitnika bit će objavljena na mrežnim stranicama Hrvatske pošte u roku od 8 dana od dana izvlačenja.
Pravila nagradne igre „Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!“ objavljena su na www.posta.hr/izbor-najljepse-postanske-marke-iz-2017/7334 i iz njih možete saznati sve pojedinosti o nagradnoj igri i sudjelovanju.
Pozivamo vas da se i vi uključite u izbor najljepše poštanske marke Republike Hrvatske iz 2017. i tako osvojite nagradu. Sretno!
Sve poštanske marke izdane 2017. godine mogu se pogledati u tiskanom izdanju prigodnog prospekta u poštanskim uredima ili na našoj internetskoj stranici.