Najljepšu odaberi i nagradu uberi

Izbor najljepše poštanske marke RH iz 2020.

Hrvatska pošta i ove godine, od 1. ožujka do 31. ožujka, organizira izbor najljepšeg izdanja poštanskih maraka Republike Hrvatske iz prethodne godine. Izbor se održava već 24. godinu zaredom, a ovaj put bira se najljepša poštanska marka među ukupno 53 izdanja tiskanih 2020. godine. Svi zainteresirani mogu glasati za njima najljepšu marku poštom ili na našim internetskim stranicama. Deset najsretnijih glasača – onih koji glasaju poštom popunjavanjem i slanjem glasačkog listića objavljenog u letcima u poštanskim uredima ili slanjem listića ispisanog s naše mrežne stranice – mogu osvojiti i zanimljivu filatelističku nagradu.
 
Popunjene glasačke listiće treba poslati na adresu:
 
HP – Hrvatska pošta d.d.
„Najljepša poštanska marka“
p.p. 514
10002 ZAGREB
 
U obzir se uzimaju listići, tj. glasovi poslani do 31. ožujka 2021.
 
Sve potencijalne glasače pozivamo da na našoj stranici pogledaju Pravila nagradne igre „Najljepšu marku izdvoji – vrijednu nagradu osvoji!“ i tako saznaju sve pojedinosti o nagradnoj igri. Dobitnici nagrada bit će objavljeni 14. travnja 2021. na našim mrežnim stranicama.
 
Poštanske marke izdane 2020. mogu se pogledati u tiskanom izdanju prigodnog prospekta u poštanskim uredima ili na našoj internetskoj stranici.
 
Pozivamo vas da se uključite u izbor najljepše poštanske marke Republike Hrvatske iz 2020. i tako osvojite nagradu. Sretno!
 
 
Pravila nagradne igre (pdf)
Glasački listić
Prospekt