Oglašavanje u Pošti

Oglašavanje u Pošti

Poštanski uredi Hrvatske pošte diljem zemlje mogu postati mjesto na kojem će biti vidljiv i vaš oglas.

Više

Iskoristite dostupnost poštanskih ureda koje svakodnevno posjećuju stotine tisuća korisnika i za svoju uslugu!

Tražite mogućnost promoviranja svoje usluge na području jednog poštanskog ureda ili na području cijele države? Mreža poštanskih ureda dostupnih na najfrekventnijim mjestima diljem Hrvatske može uspješno upoznati korisnike i s vašim uslugama i proizvodima.

Naših 1016 poštanskih ureda svaki dan posjećuje 150.000 građana što ih čini jedinstvenom prodajnom mrežom. Oglasi ugovornih partnera Hrvatske pošte postavljeni u poštanskim uredima uvijek su viđeni, a vi, naravno, možete odabrati kako ćete oglasiti svoj proizvod ili uslugu: promotivni pultovi, stalci, podlošci, letci...
I za vanjsko oglašavanje poštanski uredi također su prava mjesta jer se nalaze u najfrekventnijim dijelovima naselja. Dodatna je prednost i to što su poštanski uredi često smješteni u dijelovima grada u kojima nema mogućnosti za postavljanje drugih oblika oglasa.
 

Unutarnje oglašavanje

Svaki dan 150.000 građana Hrvatske posjećuje poštanske urede Hrvatske pošte. Jedinstvena prodajna mreža Hrvatske pošte, koja svoje proizvode i usluge stalno prilagođava potrebama korisnika, stekla je njihovo povjerenje i osigurala da joj se uvijek vraćaju. Oglasi ugovornih partnera Hrvatske pošte postavljeni u poštanskim uredima zato su uvijek viđeni.
Promotivni pultovi
Hrvatska pošta omogućuje vam postavljanje vaših promotivnih pultova u poštanskim uredima na kojima vaši djelatnici korisnicima mogu izravno predstaviti vaše proizvode i usluge.

Aluminijski B1 panoi

Aluminijski B1 panoi nalaze se u svim poštanskim uredima i na korisnicima najvidljivijim mjestima.

A3 pleksi stalci

A3 pleksi stalci postavljeni su u svim poštanskim uredima. U najfrekventnijim poštanskim uredima postavljeni su i na moderno dizajniranim prodajnim konzolama kako bi bili vidljivi korisnicima prilikom razgledavanja bogatog maloprodajnog asortimana Hrvatske pošte.

Pultni podlošci

Pultni podlošci postavljeni su na šalterima svih poštanskih ureda tako da vaš oglas bude vidljiv korisnicima prilikom obavljanja svih vrsta poštanskih ili financijskih usluga.

Letci

Vaši oglasi u obliku letaka mogu biti izloženi na A6 stalcima u korisničkom prostoru u svim poštanskim uredima. Također, radnici Hrvatske pošte mogu dijeliti letke zainteresiranim korisnicima te ciljanim skupinama korisnika uz kratko objašnjenje proizvoda ili usluge koje oglašavate.

Izlaganje asortimana

Izloženost i dostupnost proizvoda važna je kako bi ih što bolje predstavili korisnicima i zainteresirali ih za njih. U poštanskim uredima vaši proizvodi mogu biti izloženi prema vašim željama, na vašim stalcima ili u prodajnim vitrinama Hrvatske pošte.
Zastavice, pingvini, wobbleri...
U svim poštanskim uredima mogu se izložiti i druge vrste oglasnih materijala poput zastavica, pingvina, posudica za novac, wobblera.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na
marketing@posta.hr ili snjezana.komusar@posta.hr
HP-Hrvatska pošta d.d.