Oglašavanje u Pošti

Oglašavanje u Pošti

Poštanski uredi Hrvatske pošte diljem zemlje mogu postati mjesto na kojem će biti vidljiv i vaš oglas.

Više

Iskoristite dostupnost poštanskih ureda koje svakodnevno posjećuju stotine tisuća korisnika i za vašu uslugu!

Tražite mogućnost promoviranja vaše usluge na području jednog poštanskog ureda ili na području cijele države? Mreža poštanskih ureda dostupnih na najfrekventnijim mjestima diljem Hrvatske može uspješno upoznati korisnike i s vašim uslugama i proizvodima.

Naših 1016 poštanskih ureda svaki dan posjećuje 150.000 građana što ih čini jedinstvenom prodajnom mrežom. Oglasi ugovornih partnera Hrvatske pošte postavljeni u poštanskim uredima uvijek su viđeni, a vi možete izabrati kako ćete oglasiti svoj proizvod ili uslugu, od prodajnih pultova, stalaka, podložaka, letaka...

Za vanjsko oglašavanje poštanski uredi također su prava mjesta jer se nalaze u najfrekventnijim dijelovima naselja, a dodatna je prednost i to što se poštanski uredi često nalaze u dijelovima grada u kojima nema mogućnosti za postavljanje drugih oblika oglasa.
 

Unutarnje oglašavanje

Svaki dan 150.000 građana Hrvatske posjećuje poštanske urede Hrvatske pošte. Jedinstvena prodajna mreža Hrvatske pošte, koja svoje proizvode i usluge stalno prilagođava potrebama korisnika, stekla je njihovo povjerenje i osigurala da joj se uvijek vraćaju. Oglasi ugovornih partnera Hrvatske pošte postavljeni u poštanskim uredima uvijek su viđeni.

Promotivni pultovi

Hrvatska pošta omogućuje vam postavljanje vaših promotivnih pultova u poštanskim uredima na kojima vaši djelatnici korisnicima mogu izravno predstaviti vaše proizvode i usluge.

Aluminijski B1 panoi

Aluminijski B1 panoi nalaze se u svim poštanskim uredima i na korisnicima najvidljivijim mjestima.

A3 pleksi stalci

A3 pleksi stalci postavljeni su u svim poštanskim uredima. U najfrekventnijim poštanskim uredima postavljeni su i na moderno dizajniranim prodajnim konzolama kako bi bili vidljivi korisnicima prilikom razgledavanja bogatog maloprodajnog asortimana Hrvatske pošte.

Pultni podlošci

Pultni podlošci postavljeni su na šalterima svih poštanskih ureda tako da vaš oglas bude vidljiv korisnicima prilikom obavljanja svih vrsta poštanskih ili financijskih usluga.

Letci

Vaši oglasi u obliku letaka mogu biti izloženi na šalterima svih poštanskih ureda na A6 stalcima. Također, djelatnici Hrvatske pošte letke mogu dijeliti zainteresiranim korisnicima te ciljanim skupinama korisnika uz kratko objašnjenje proizvoda ili usluge koje oglašavate.

Podne grafike

Podne grafike s vašim oglasom postavljaju se unutar poštanskih ureda u korisničkom prostoru.

Izlaganje asortimana

Izloženost i dostupnost proizvoda važna je kako bi ih što bolje predstavili korisnicima i zainteresirali ih za njih. U poštanskim uredima vaši proizvodi mogu biti izloženi prema vašim željama na vašim stalcima ili u prodajnim vitrinama Hrvatske pošte.
Zastavice, pingvini, wobbleri...

U svim poštanskim uredima mogu se izložiti i druge vrste oglasnih materijala, poput zastavica, pingvina, posudica za novac, wobblera i specijalnih wobblera te pointera.
 

Vanjsko oglašavanje

Rasprostranjeni po cijeloj Hrvatskoj, poštanski uredi Hrvatske pošte nalaze se na najfrekventnijim lokacijama bez obzira na to je li riječ o velikim gradovima ili o manjim mjestima.
Odlazeći na posao, u školu ili kupnju, gotovo ćete sigurno proći pokraj bar jednog poštanskog ureda što ih čini idealnim medijima i za regionalne i za nacionalne oglasne kampanje ugovornih korisnika Hrvatske pošte. Dodatna prednost je i to što se poštanski uredi često nalaze u dijelovima grada u kojima nema mogućnosti za postavljanje drugih oblika oglasa.

Prozorske grafike

Vaš se oglas može aplicirati na staklene površine poštanskih ureda da bude jasno vidljiv svim korisnicima i prolaznicima.
CITYLIGHT osvijetljene oglasne površine. Postavljene na najfrekventnijim lokacijama u gradskim pješačkim zonama pokraj poštanskih ureda, CITYLIGHT osvijetljene oglasne površine privlače pozornost svih prolaznika na vaš oglas, u bilo koje doba dana.

Samostojeći A panoi

Samostojeći A-panoi postavljaju se na vidljiva mjesta ispred poštanskih ureda te oglašavaju vaše proizvode i usluge korisnicima i prije nego što uđu u poštanski ured.

Pogledajte naš prospekt i mogućnosti oglašavanja u poštanskim uredima

Za sve dodatne informacije obratite se Odjelu promociju i marketinške komunikacije Hrvatske pošte.

HP-Hrvatska pošta d.d.
Odjel promocije i marketinških komunikacija
Jurišićeva 13
10000 Zagreb
Tel.: + 385 (0)1 4806 073
E-pošta: ljubica.dejanovic@posta.hr