Omotnice, čestitke, razglednice

Omotnice, čestitke, razglednice

Kada trebate zapakirati i poslati svoje pošiljke, pravo je mjesto i trenutak za posjet poštanskom uredu.

Više

Pakiranje i slanje pošiljaka obavite najjednostavnije i najpraktičnije u poštanskom uredu. A kada vam zatrebaju čestitke, poštanski ured opet je pravo mjesto za vas.

U poštanskim uredima Hrvatske pošte nabavite omotnice za svoja pisma, kutije različitih oblika i veličina za slanje većih i manjih paketa, kao i čestitke za različite prigode.

Omotnice

Za vaše pismovne pošiljke dostupan vam je širok izbor omotnica raznih dimenzija, kao i omotnica s ukrasnim motivima. Ako u omotnici šaljete kakav osjetljiv sadržaj koji se može lako oštetiti, pogledajte našu ponudu omotnica sa zračnim jastucima koje dodatno štite sadržaj vaše pošiljke.

Čestitke

U svim poštanskim uredima otkrijte bogat izbor čestitaka po povoljnim cijenama. Odaberite čestitke za sve prigode: od vjenčanja, rođendana i krizme do pričesti i diplome. Ne zaboravite usput kupiti i poštanske marke za svoje čestitke.

Razglednice

Bilo da uživate na godišnjem odmoru bilo da posjećujete nova mjesta i krajeve, razglednice su svima dragi poštanski suveniri. Gdje god se nalazite u Hrvatskoj, javite se svojoj obitelji i prijateljima razglednicama koje možete kupiti i poslati ih u poštanskim uredima.