Općina Jarmina i Hrvatska pošta sklopile poslovnu suradnju

Općina Jarmina i Hrvatska pošta sklopile poslovnu suradnju

 Stanovnici Jarmine od sada u poštanskom uredu 32280 Jarmina plaćaju račune Općine bez naknade

Zagreb, 1. lipnja 2022. – Hrvatska pošta i Općina Jarmina sklopile su ugovor o poslovnoj suradnji zahvaljujući kojem stanovnici Jarmine mogu u poštanskom uredu 32280 Jarmina bez naknade plaćati račune Općine za komunalnu naknadu. Na sklapanju ugovora nazočili su voditelj Grupe poštanskih ureda Vinkovci Marijan Periša, voditeljica Mreže poštanskih ureda Vukovar Antonijeta Drinovac, načelnik Općine Goran Ileković i pročelnica Andrea Klarić.
Hrvatska pošta pridaje veliku važnost razvoju i dostupnosti mreže s 1016 poštanskih ureda koji se nalaze u više od 800 naselja i koji su nerijetko centralne lokacije u manjim mjestima i naseljima u kojima korisnici mogu obaviti različite usluge. Korisnicima u poštanskim uredima diljem Hrvatske danas su, osim poštanskih, dostupne i bankarske, osiguravateljske, telekomunikacijske te maloprodajne usluge. Želja da svim korisnicima u Hrvatskoj, neovisno o njihovoj lokaciji, pruže jednake mogućnosti kakve imaju i stanovnici većih gradova, Hrvatsku poštu potaknula je na realizaciju projekata suradnje s drugim tvrtkama i lokalnim vlastima te nuđenja njihovih usluga u poštanskim uredima.

Općina Jarmina tako se pridružila popisu s više od 300 ugovornih partnera Hrvatske pošte čiji se računi mogu podmiriti u poštanskim uredima bez naknade.