Hrvatska pošta

Pratite pošiljku

Općina Stari Mikanovci i Hrvatska pošta sklopile poslovnu suradnju

11.05.2022.
Stanovnici Starih Mikanovaca od sada u poštanskom uredu 32284 Stari Mikanovci bez naknade plaćaju račune Općine

Hrvatska pošta i Općina Stari Mikanovci sklopile su ugovor o poslovnoj suradnji zahvaljujući kojem stanovnici Starih Mikanovaca mogu u poštanskom uredu 32284 Stari Mikanovci bez naknade plaćati račune Općine za komunalnu i grobnu naknadu.

Hrvatska pošta pridaje veliku važnost razvoju i dostupnosti mreže s 1016 poštanskih ureda koji se nalaze u više od 800 naselja i koji su nerijetko centralne lokacije u manjim mjestima i naseljima u kojima korisnici mogu obaviti različite usluge. Korisnicima u poštanskim uredima diljem Hrvatske danas su, osim poštanskih, dostupne i bankarske, osiguravateljske, telekomunikacijske te maloprodajne usluge. Želja da svim korisnicima u Hrvatskoj, neovisno o njihovoj lokaciji, pruže jednake mogućnosti kakve imaju i stanovnici većih gradova, Hrvatsku poštu je potaknula na realizaciju projekata suradnje s drugim tvrtkama i lokalnim vlastima te nuđenja njihovih usluga u poštanskim uredima.

Općina Stari Mikanovci tako se pridružila popisu s više od 300 ugovornih partnera Hrvatske pošte čiji se računi mogu podmiriti u poštanskim uredima bez naknade.