ŽELIM DOSTAVU U PAKETOMAT!
Želimo poboljšati vaše korisničko iskustvo u dostavi. Napišite nam iz kojeg web shopa želite imati dostavu u paketomat.
Omiljeni web shop:*


Što je Paket24?

Paket24 dostavna je usluga Hrvatske pošte. Jedino Paket24 preuzima i isporučuje pošiljke na cijelom teritoriju Republike Hrvatske. Osim dostave na kućnu adresu, korisnici usluge Paket24 odsad mogu odabrati i dostavu na paketomat.


Što je paketomat?

Paketomat je inovativni uređaj kojim se možeš koristiti za primanje i slanje svojih paketa 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. U današnjem užurbanom načinu života teško je uskladiti termine svih svojih obveza i zato će ti ponekad odgovarati da dolazeći paket preusmjeriš na najbliži paketomat i pokupiš ga kad god to tebi bude odgovaralo.

Paketomat sadrži niz pretinaca različitih dimenzija. Paketi koji ne odgovaraju zadanim dimenzijama mogu se preusmjeriti u poštanski ured.

 

 

Dostavni kanal za domaće i europske e-trgovine

Sve više e-trgovina i brendova nudi opciju odabira paketomata kao kanala dostave. Kupujete li u e-trgovinama poput Žutog Klika, Zalanda, ZareNotina, Ferivija ili Adrialeća, možete odabrati paketomat kao lokaciju za isporuku pošiljke. Ako e-trgovina ne nudi odabir paketomata, a vašu pošiljku dostavlja Paket24, možete ju preusmjeriti na isporuku u paketomat putem linka koji će vam stići SMS porukom.

   
   


Gdje se nalaze paketomati?

Paketomati su postavljeni širom Hrvatske. Pregledaj njihove lokacije i odaberi paketomat koji se nalazi blizu tvog doma ili blizu tvog radnog mjesta. Ako ti, primjerice, više odgovara da paket pokupiš dok čekaš da tvoje dijete završi s treningom, potraži paketomat koji se nalazi u blizini njegova kluba.


 
Pogledaj kako pošiljku preusmjeriti na paketomat
Ako želite saznati uvjete korištenje paketomata prilikom usluge prijema, usmjeravanja, prijenosa i uručenja kliknite na ovaj link