Pola desetljeća televizije dostupne svima

5 godina prošlo, dok si rek'o evotv!

Zagreb, 8. studenog 2017. – Evotv, digitalna televizija Hrvatske pošte, napunila je pet godina i sprema niz rođendanskih pogodnosti. Za ovu važnu obljetnicu jedina hrvatska digitalna televizija časti korisnike promotivnom ponudom pretplate u pola cijene na godinu dana. Za sve postojeće korisnike spremaju se nove pogodnosti.
Hrvatska pošta je 2012. postala prva pošta na svijetu s vlastitom uslugom digitalne televizije. Evotv je jedina potpuno prenosiva usluga digitalne televizije u Hrvatskoj neovisna o stalnoj adresi, priključku za fiksni telefon ili internet, dostupna na kopnu ili obali, bez bušenja zidova ili razvođenja žica.Evotv je oduvijek bio uz novitete i inovacije. Prvi u Hrvatskoj započeo je s komercijalnim korištenjem HbbTV tehnologije koja omogućava isporuku dodatnih sadržaja korisnicima (vremenska prognoza, vijesti, TV vodič i sl.). Usto je i jedna od prvih usluga plaćene televizije koja za prijenos kodiranih TV kanala upotrebljava digitalni signal nove generacije (DVB-T2).
Od početka komercijalnog emitiranja broj korisnika raste i evotv danas ima više od 60.000 zadovoljnih korisnika. Pokrivenost od 94% kućanstava omogućena je emitiranjem digitalnog TV signala putem 24 odašiljača. Ove je godine u rad pušteno sedam novih odašiljača (Promina, Krk-Kras, Rota, Pag, Ćelevac, Biokovo i Sveta Nedelja) te je postignuta gotovo potpuna pokrivenost signalom.
Jednostavnost evotv-a dobro je poznata svim korisnicima jer osim što sami odabiru svoje bukete i nose svoju digitalnu televiziju gdje žele, oni vrlo jednostavno i brzo spajaju svoje digitalne prijamnike na televizore.
Evotv buketi mogu zadovoljiti svaki ukus – filmoljupci će sigurno odabrati dva buketa - HBO i Cinemax te Film i djeca, znatiželjnima i gladnima informacija najzanimljiviji su buketi Dokumentarci i vijesti, Regija i HD, ljubitelji glazbe odabiru buket Zabava i glazba, a zaljubljenici u sport dnevnu dozu sportskih minuta zadovoljavaju buketom Sport.
Povodom 5. rođendana evotv časti popustom od 50% na uslugu prvih godinu dana. Tri buketa dostupna su za samo 34,99 kn/mj., a evotv poklanja HBO, HBO GO i Cinemax na 6 mjeseci. Ponuda je dostupna na https://www.evotv.hr/novosti/evotv-godinu-dana-u-pola-cijene.