Ponovno se otvara poštanski ured 42224 u Općini Visoko

1.7.2021.
Širok spektar usluga dostupan privatnim i poslovnim korisnicima
 
ZAGREB, 1. srpnja 2021. –  U Općini Visoko je u četvrtak, 1. srpnja poštanski ured 42224 Visoko ponovno otvorio svoja vrata nakon što su stečeni uvjeti potrebni za rad. S ponovnim otvaranjem poštanskog ureda korisnicima su, osim poštanskih, na raspolaganju i bankarske, osiguravateljske, telekomunikacijske te maloprodajne usluge.

U sklopu projekta Banka u Pošti u poštanskom uredu u Općini Visoko, ali i u svim ostalim poštanskim uredima u Hrvatskoj, privatnim i poslovnim korisnicima dostupne su i bankarske usluge Hrvatske poštanske banke. Privatne tvrtke, mali i srednji poduzetnici od kraja prošle godine u poštanskim uredima mogu otvoriti poslovni račun HPB-a, obavljati nacionalni platni promet u kunama, ugovoriti internetsko i mobilno bankarstvo, depozit, karticu i ostale bankarske proizvode i usluge. Ovim projektom tisuće malih i srednjih poduzetnika dobili su opciju poslovnog bankarstva u susjedstvu.

Poštanski ured 42224 Visoko za korisnike će biti otvoren prema privremenom radnom vremenu: od ponedjeljka do petka, od 12:30 do 15:30.