Poštanski ured 10101 Zagreb otvoren u Importanne Galleriji

Poštanski ured 10101 Zagreb otvoren u Importanne Galleriji

Na novoj lokaciji korisnicima će se isporučivati pošiljke
 
Od danas je Poštanski ured 10101 Zagreb, koji je poslovao u Jurišićevoj 13, počeo s radom na novoj adresi: Trg Drage Iblera 10, u sklopu Importanne Gallerije. U novouređenom prostoru nalaze se tri univerzalna šaltera za obavljanje svih poštanskih usluga te financijski kutak.

Josip Poljak, izvršni direktor Divizije mreža, rekao je povodom otvaranja: „Posebno nas veseli što smo otvaranjem poštanskog ureda u Importanne Galleriji ponovno prisutni u centru Zagreba nakon što smo zbog potresa morali zatvoriti poštanski ured u Jurišićevoj. Također, dodatna pogodnost za naše korisnike na novoj lokaciji je isporuka pošiljaka u poštanskom uredu. Hrvatska pošta nastavlja s investiranjem u preuređenje poštanskih ureda kako bi našim korisnicima omogućila korištenje usluga u prostorima prilagođenim njihovim potrebama, a djelatnicima osigurali primjerene uvjete za rad. Tako ćemo unatoč izazovnoj gospodarskoj situaciji uzrokovanoj pandemijom koronavirusa, u 2020. godini preurediti 12 poštanskih ureda u različitim dijelovima Hrvatske, a samo tijekom ovog mjeseca tri poštanska ureda.“

Poštanski ured 10101 Zagreb bio je privremeno zatvoren zbog posljedica potresa koji je 22. ožujka pogodio Zagreb i oštetio zgradu Hrvatske pošte. Novom lokacijom, koja je udaljena 5 minuta hoda od stare adrese, korisnicima je u centru Zagreba ponovno na raspolaganju širok spektar usluga: od poštanskih i maloprodajnih do financijskih.
Poštanski ured će na novoj adresi raditi od ponedjeljka do petka od 8:00 do 20:00 sati i subotom od 8:00 do 13:00 sati.Razvojna strategija Pošta2022. pridaje veliku važnost razvoju temeljnog poslovanja i dostupnosti usluga koje su rasprostranjene na 1016 lokacija diljem Hrvatske. Ulaganje u temeljno poslovanje snažno pomaže Hrvatskoj pošti u ostvarenju misije – biti građanima na usluzi.