English

Brzojav
Neke tradicije zauvijek će ostati s nama, pa tako i tradicija slanja brzojava članovima naših obitelji i prijateljima u najvažnijim trenutcima njihovih života.


PREDAJTE BRZOJAV PUTEM INTERNETA


Brzojavom čestitajte vjenčanje ili dolazak prinove u obitelji ili pak izrazite sućut u najtežim trenutcima i poručite svojim najbližima da ste uvijek uz njih. Poruka koju ste poslali postat će čuvana uspomena. Na vama je da odaberete motiv brzojava sa slikom (LX-brzojav) ili sa slikom i glazbom (LXG-brzojav), odnosno odaberete prigodni dar.

Brzojav možete predati na više načina:

  • telefonskim pozivom na broj: 1296
  • mobilnim telefonskim pozivom na broj: 01 1296 (isključivo pretplatnici Vipnet-a)
  • telefaksom na broj: 12976
  • osobno u poštanskom uredu
  • internetom.

Što mora sadržavati svaki brzojav?

Adresa primatelja brzojava mora biti cjelovita (ime i prezime ili naziv primatelja; ulica i kućni broj; naziv mjesta; poštanski broj i naziv odredišnog poštanskog ureda) kako bi uručenje brzojava bilo brzo i ispravno. Sadržaj brzojava mora biti napisan latinicom, na otvorenom slogu. Brzojav bez sadržaja ne može se poslati. Hrvatska pošta zadržava pravo neuručenja brzojava čiji sadržaj vrijeđa dostojanstvo i čast osobe i javni moral ili smjera protiv sigurnosti i obrane države te sigurnosti života ljudi.

 


Brzojav