HRVATSKA GASTRONOMIJA - ORADA
  • Broj: 869
  • HRVATSKA GASTRONOMIJA - ORADA
  • Orada naraste do težine od 10 kilograma, a kao i ostale „ribe od kamena“, koje borave na većim dubinama, ubraja se u najbolje riblje poslastice, pa na ribljim tržnicama postiže visoku cijenu.
  • KUPI
  • Vrijednost:
  • 4,6 HRK
  • Dizajn:
  • Damir Fabijanić, fotograf iz Zagreba
  • Veličina:
  • 29,82 x 35,50 mm
  • Papir:
  • bijeli, 102 g, gumirani
  • Zupčanje:
  • ukrasni zupci
  • Tisak:
  • višebojni ofset
  • Tiskara:
  • Zrinski d.d., Čakovec
  • Datum izdanja:
  • 02.07.2012.
  • Naklada:
  • 40000 arčića

0866-869.jpg

U istoj seriji se nalaze i:

HRVATSKA GASTRONOMIJA - RAKOVICAHRVATSKA GASTRONOMIJA - KAMENICAHRVATSKA GASTRONOMIJA - HOBOTNICA
Vezani proizvodi:
Hrvatska gastronomija
HRVATSKA GASTRONOMIJA - RAKOVICA
  • HRVATSKA GASTRONOMIJA - RAKOVICA
  • Unutar oklopa rakovice krije se meso iznimne strukture i vrhunskog okusa, zato mnogi rakovicu i njezinu nježno bijelu vlaknastu teksturu smatraju najukusnijim rakom, osobito u zimskim i ranoproljetnim mjesecima kada je optimalne veličine i okusa.
  • Datum izdanja: 02.07.2012.
HRVATSKA GASTRONOMIJA - KAMENICA
  • HRVATSKA GASTRONOMIJA - KAMENICA
  • Stručnjaci i gurmani jedinstveni su u ocjeni da unutar cijeloga gastronomskog spektra, uključujući i najpoznatije morske poslastice, ništa nije mjerljivo s posebnošću okusa sirove kamenice poškropljene s nekoliko kapi soka od domaćeg limuna.
  • Datum izdanja: 02.07.2012.
HRVATSKA GASTRONOMIJA - HOBOTNICA
  • HRVATSKA GASTRONOMIJA - HOBOTNICA
  • Hobotnica je prošla dug put od pučkog, gotovo siromaškog, jela do vrhunske delicije koju u mnogim restoranima stavljaju uz bok bijeloj ribi i ostalim morskim specijalitetima, a približila im se i cjenovno.
  • Datum izdanja: 02.07.2012.
GASTRONOMIJA
GASTRONOMIJA
GASTRONOMIJA
GASTRONOMIJA
GASTRONOMIJA
Godišnja zbirka maraka iz 2012. godine