Proizvodi kupljeni online dostavljaju se istoga dana

Proizvodi kupljeni online dostavljaju se istoga dana

Links i Locodels omogućili kupcima sa zagrebačkog područja istodnevnu dostavu

 
Links d.o.o. i Locodels d.o.o., tvrtka kćer Hrvatske pošte, započeli su suradnju koja će kupcima na zagrebačkom području omogućiti istodnevnu dostavu proizvoda.

Hrvatska pošta je akvizicijom Locodelsa u listopadu 2019. najavila mogućnost istodnevne dostave korisnicima na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Krajem prošle godine proveden je pilot-projekt istodnevne dostave Devia dodataka za mobitele kupcima na Žutom kliku. „Pilot-projekt pokazao je da postoji potreba korisnika za istodnevnom dostavom i da je Locodels izvrsno rješenje za naše poslovne korisnike, a posebno e-trgovce“, rekao je Luka Škacan, direktor Locodelsa.

Pristup Locodels platformi e-trgovcima omogućuje komparativnu prednost, jer današnji moderni korisnici zahtijevaju potpunu kontrolu nad svojim uslugama. Dostave Locodelsom nisu raspoređene tradicionalno između 7 i 17 sati radnim danima, već je dio dostava predviđen i u ranim večernjim satima, ali i vikendom, ovisno o potrebama korisnika.

Prilikom kupovine na www.links.hr kupci sa zagrebačkog područja moći će odabrati istodnevnu dostavu naručenih proizvoda. Sve narudžbe zaprimljene do 16 sati radnim danom, odnosno do 12 sati vikendom, dostavljači Locodelsa isporučit će istoga dana. „Fleksibilnost Locodels platforme omogućuje opcije koje klasične kurirske usluge ne mogu pružiti“, istaknuo je Vlatko Škarica, direktor tvrtke Links.

U floti Locodelsa trenutno je više od 100 vozača na području Zagreba, Samobora, Svete Nedelje, Velike Gorice, Zaprešića i Sesveta, a mogu svakoga dana isporučiti više stotina malih i srednjih paketa. Kako se platforma temelji na „crowdsourcing“ poslovnom modelu, moguće je vrlo brzo prilagoditi ponudu potražnji.