Radno vrijeme tijekom blagdana i praznika

Obavijest za korisnike

 
Poštanski uredi Hrvatske pošte kojima je završetak radnog vremena s korisnicima usluga poslije 16 sati, na Badnjak, 24. prosinca 2019. godine i na Staru godinu, 31. prosinca 2019. godine radit će po skraćenom radnom vremenu, do 16 sati.
  • Skraćenje radnog vremena ne odnosi se na PU 10000 Zagreb (radit će od 7 do 24 sata) i PU 32264 Bajakovo (radit će od 00 do 24 sata).
  • Poštanski uredi i izdvojeni šalteri poštanskih ureda koji posluju u prostorima državnih institucija radit će skraćeno, po radnom vremenu državne institucije u kojoj posluje.
  • Radno vrijeme poštanskih ureda i izdvojenih šaltera poštanskih ureda koji posluju u prostorima trgovačkih centara u priloženoj tablici (pdf) - LINK
  • U poštanskim uredima obuhvaćenim skraćenjem radnog vremena obvezno je na ulaznim vratima istaknuti obavijest o skraćenju radnog vremena najkasnije 21. prosinca 2019.
 
Radna vremena poštanskih ureda za božićne i novogodišnje blagdane
Poštanski uredi Hrvatske pošte će na dane blagdana te dane uoči božićnih i novogodišnjih blagdana 2019./2020. godine raditi prema radnim vremenima navedenima u tablici.