Šalter za filateliju preseljen u poštanski ured u Branimirovoj ulici

Šalter za filateliju preseljen u poštanski ured u Branimirovoj ulici

Filatelistički proizvodi od sada na još pristupačnijoj lokaciji
 
ZAGREB, 24. svibnja 2021. –  Novouređeni šalter za filateliju nalazi se od 24. svibnja na novoj lokaciji, u poštanskom uredu 10000 Zagreb u Branimirovoj ulici 4. S preseljenjem iz prostorija u sklopu sjevernog ulaza u zgradu Hrvatske pošte u Branimirovoj ulici omiljena lokacija filatelista od sada će ponovno biti na frekventnoj i još pristupačnijoj lokaciji na izdvojenom šalteru u poštanskom uredu.

Na šalteru za filateliju korisnici mogu pregledati i kupiti poštanske marke, prigodne žigove te razne filatelističke proizvode. Na šalteru se mogu kupiti i oba izdanja prve hrvatske kriptomarke, odnosno poštanske marke u obliku zaštićene digitalne imovine (NFT) koja je u zadnjih nekoliko mjeseci vrlo popularna i aktualna u javnosti.Filatelija je jedan od najraširenijih hobija u svijetu, a nazivaju je i „hobijem kraljeva“. Filatelija u Hrvatskoj ima stabilan broj zaljubljenika u poštanske marke i ostale filatelističke proizvode koji redovito posjećuju šalter za filateliju i veće poštanske urede u potrazi za novitetima.

S preseljenjem u poštanski ured 10000 Zagreb, šalteru za filateliju produljeno je i radno vrijeme, a za korisnike je otvoren od ponedjeljka do petka od 7:00 do 20:00 sati.