Svratite u poštu po svoju DC karticu

Zatražite li karticu Diners Cluba do 31. svibnja, ne plaćate članarinu jednu godinu.
 
U poštanskim uredima Hrvatske pošte možete osim poštanskih usluga obaviti i brojne druge usluge: poštanske, financijske, maloprodajne, usluge osiguranja… Ako vam kojim slučajem zatreba kartica, svratite u najbliži poštanski ured i zatražite svoju novu karticu Diners Cluba. Ovisno o vlastitim potrebama i mogućnostima, možete podnijeti zahtjev:
 
  • za Diners Club Standardne, privatne i poslovne, osnovne i dodatne kartice
  • za Diners Club Gold, osnovne i dodatne kartice.
 
Sve pojedinosti u vezi s karticama objasnit će vam naši ljubazni šalterski radnici i pomoći vam u odabiru kartice koja najbolje odgovara vašim potrebama. Usto, požurite li se i podnesete zahtjev za svoju novu karticu Diners Cluba do 31. svibnja 2021., uštedjet ćete na članarini jer je u tom slučaju prva godina članstva u Diners Clubu za vas besplatna.
 
„Sve što ti padne na pamet“
 
Ako ste ponosni nositelj ili nositeljica Diners Club kartice, sigurno će vas razveseliti vijest da Erste Card Club (ECC) do 15. lipnja 2021. organizira nagradnu igru „Sve što ti padne napamet“. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi punoljetni korisnici Diners Club kartica, uključujući privatne i poslovne korisnike, odnosno korisnici svih osnovnih, dodatnih i pridruženih kartica.
 
Volite li „peglati“ svoju DC karticu, s većim brojem transakcija na prodajom mjestu povećat ćete svoje izglede za dobivanje nagrada, kojih će se podijeliti ukupno 16. Najsretniji dobitnik ili dobitnica osvojit će električni bicikl, a ostale su nagrade novčane u rasponu od 10.000, 5000 i 1000 kuna. Za sudjelovanje u nagradnoj igri morate se prijaviti na mrežnoj stranici www.erstecardclub.hr.
I tko kaže da je „peglanje“ dosadno i nezanimljivo? Sretno!